"Dnia 2012-05-30 o godz. 06:37 ~loi napisał(a):
> obserwować nie skomplać zakupy rozpoczną sie od 4 czerwca
> ale preludium bedzie od 16-20 i nie pytać czemu jak si enie
> sprawdzi mozecie mnie opluwać a teraz gęby na kłódkę i
> obserwować!
Siedzisz, siedzimy w czarnej d.... a ile to potrwa nie wiadomo więc po co robisz ludzi za błazna.
Już ci pisałem dzieciaku bierz z prawej skoro będzie odpal to zarobisz krocie.
Wiesz lepiej niż wszyscy i nie korzystasz z takiej okazji,pewny zarobek.
a cieniasy dalej sprzedaja! w poniedziałek o godz 16.00 od was kupie po 5 po co sprzedajecie taka dla was różnica zaczekać do poniedziałku do 16 to jedna sesja została cieniasy
Dnia 2012-06-06 o godz. 18:58 ~xxx napisał(a):
> a cieniasy dalej sprzedaja! w poniedziałek o godz 16.00 od
> was kupie po 5 po co sprzedajecie taka dla was różnica
> zaczekać do poniedziałku do 16 to jedna sesja została
> cieniasy
Ty już 4.VI widziałeś zbieranie hahah trzęsiesz portami nieźle.
Popatrz co ty wypisujesz tu od paru dni i zmień leki bo ci szkodzą.
Popatrz co tu wypisywałeś pod kilkoma nickami od dawna.
Wielce udajesz że co to nie wiesz ,mając takie pewne wiadomości już dawno byś zbierał ile się da a nie pisał na forum .
Kolejny nawiedzony i tyle.
Kolego pusta_taczka jednego jestem pewien ze jeden z was za 2-3 tygodnie bedzie mial racje. Wydaje mi sie z tego co tu czytam i sie dowiedzialem ze mamy sytuacje woz albo przewoz, wiec zobaczymy czyja racja zwyciezy. Mam cicha nadzieje ze tego x, bo od naganiaczy na wzloty jeszcze bardziej nie lubie naganiaczy na spadki. Chwilowy kurs pokazuje ze sa jakies watpliwosci i obawy o dalsze przedluzenie umowy.
Ja nie zaprzeczam wzrostów i też czekam na nie ,jak będę pisał miesiąc w miesiąc że to już ,zaraz ,odpał to kiedyś tam trafię.Po co te idiotyzmy.
Ile już takiego gania było że to lada moment.Jak by był pewny tego co pisze to nie krzyczał by po forach tylko sprzątał z prawej.
Widocznie ludzi rajcują takie czcze gadanie.
Dobrze się orientuję w temacie i nie ma żadnej pewności że uda im się pierwszy etap sfinalizować w tym miesiącu .
Też napiszę :)
Za niedługo jedziemy na 10 groni ,odpalamy ,nie bać się brać z prawej ,ostatnia szansa zarobić krocie,kto nie zaryzykuje to będzie żałował,to pewniak mówię wam.
O otwieraniu szampanów nie pisze bo już je otwierali kilka miesięcy temu.
Tylko dlaczego te pewniaki nie zbierają z prawej z taką wiedzą.
Trzeba czekać a kiedy to się zakończy tego nikt nie wie,dalej ich karmią mailami.
Zdołujmy do 1 gr a potem niech robią nawet jak z VENO, przynajmniej da to prezesowi do zrozumienia ze ma denną firme. Pozatym jest kryzys w żydolandii i Prezesi mają cykorie inwestowac
hej miśki czas spać jak można tak grać :)
w poniedziałek zgodnie z zapowiedzią zaczynam skup oczywiście nie zamierzam poprzestać na jednym zakupie więc bacznie obserwujcie gołopupcy :)
aha pozdro dla starej gwardii!
będzie po tyle chodzic ale cierpliwości, ja mam czas i kasę nie tak jak ci naganiacze na spadki dlaczego teraz nie naganiają jak mam worek bez dna i moze wrzócać kto zechce???! cieniasy i tyle cierpliwości a będziecie mieli za co dzieciom samochody kupić ;)
Tak matołku wpada ci po 5 i akurat teraz ktoś wywala podobną ilość jak zebrano w poniedziałek. Pod koniec marca to samo pisano jak zebrano około 600k po 6 a potem to wywalono po 6.
Dlaczego nikt więcej nie zbiera,ty jedyny jesteś wtajemniczony a reszta nie co jest bliżej firmy.
Nikt więcej nie zbiera nie ustawia się na 5gr dlaczego.
xxx taki pewny jesteś to wystaw w poniedziałek zlecenie na 450k z chęcią oddam a jak nie to powoli będę wywalał.
Tak sobie ustaliłem że jak do 15 czerwca nic się nie wydarzy to zwijam żagle z tej spółki,mam dość czekania i tych farmazonów więc możesz skorzystać okazji i zebrać moje.
Może ktoś się doczeka kiedyś tu wzrostów, ja już nie mam zamiaru słuchać w koło że tego brakuje ,że znów coś nie tak itd...Pozdrawiam.
Czemu nie dobieracie przecież macie informacje z pierwszej ręki, 5groni jest z prawej tak chciał tu jeden fantasta zbierać,brać co jest i czekać na kolejnych sypaczy.