• fajna spółeczka Autor: ~index [178.37.146.*]
    fajna społeczka klientów mają z zagranicy więc i bezpieczniej no i całkiem dobry debiut.
  • Re: fajna spółeczka Autor: qwerto [178.37.144.*]
    Dnia 2012-06-05 o godz. 16:56 ~index napisał(a):
    > fajna społeczka klientów mają z zagranicy więc i
    > bezpieczniej no i całkiem dobry debiut.

to fakt - dobry debiut i nawet niezłe wyniki obecnie. Spółka osiąga coraz lepsze wyniki ze sprzedaży, można więc wnioskować, że ten rynek w Polsce dopiero się rozwija. Spółka po prostu zadebiutowała w odpowiednim momencie i tak zwane "wielkie bum" na tego typu usługi dopiero przed nimi.
    Nie wiem tylko czy jest jakaś firma świadcząca podobne usługi?
    bo tak się zastanawiam czy gdyby istniała konkurencja to Indexmedica osiągałaby takie wyniki?
  • Re: fajna spółeczka Autor: spicy [91.192.57.*]
    nie wiem czy jest jakaś konkurencja, jak do tej pory nie słyszałam o podobnej spółce.
    Wydaje mi się jednak, że turystyka stomatologiczna w Polsce dopiero zaczyna się rozwijać i być może dopiero zaczną powstawać konkurencyjne firmy.
    Cieszy mnie fakt, ze do kliniki przyjeżdżają pacjenci z zagranicy. Niezły prestiż!!
  • Re: fajna spółeczka Autor: viku [178.182.179.*]
    a ja znalazłam ostatnio artykuł o tym, ze kupili działkę i będą budować druga klinikę stomatologiczną
    http://inwestycje.pl/new_connect/NewConnect-Indexmedica-realizuje-cele-emisyjne;170940;0.html

interes kwitnie :) a pacjenci będą mogli łatwiej dostać się do dobrego specjalisty:)
[x]
METROPOLIS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.