Przecież z poszczególnych raportów kwartalnych za rok 2011 to wszystko można było wyczytać. Więc skąd to zdziwienie?Tu przyszłość jest istotna a nie przeszłość.I próby zaniżania kursu 4000 akcji po 7 groszy są żałosne. Wielu się dziwi temu jak widzę tę spółkę za rok,2,3 lata.Ale powrócę z tymi wątkami kiedyś. I jeśli ktoś chce mnie opluwać to lepiej niech nic nie pisze.Ja nikogo nie obrażam i personalnych wycieczek nie robię.
Dnia 2012-06-05 o godz. 13:19 ~pan napisał(a):
> dlaczego ktoś o nicku ppr ma ten sam ip co andy33 ???
tu
> bedzie padaka.
popatrzcie na co namawiał: calatrava, efh,
> cdr, oil, inwazja pc!!! i co jest z tymi spółkami!!!
sam
> sie naciołem i straciłem.
ostrzegam a sami podejmujcie
> decyzje
powodzenia
żeby było śmieszniej,ja też wchodziłem za andym bo miał ciekawe analizy,ale zarobiłem na Petrolu od 2,10 do 2,90,Trakcji od 0,75 do 1,30,l na EFH od 50 do 70 groszy. Na Calatravie straciłem 5%, na Inwazji 15%,i tutaj też mam stratę 20%,bo uśredniam i naprawdę wierzę w tę spółkę. Generalnie analizy techniczne gość miał fajne,szczególnie ten rajd na EFH był niezły,ale wchodziłem na własna odpowiedzialność i stawiałem stopy i sumarycznie jestem na plus.Pozdrowienia andy,jeśli tu jeszcze zaglądasz.A takie ip jak ja widziałem u wielu osób i andy był zarejestrowanym forowiczem z tego co pamiętam.Pozdrowienia dla pana i życzę powodzenia