• Podobno RDOŚ załatwione ?? Autor: ~somic [83.7.182.*]
    Czy komuś coś wiadomo na ten temat? , czy sprawa trzymana jest w tajemnicy? bo nie musi być infa i trwa trzepanie leszcza , można by było zadzwonić zna ktoś nr tel by sprawdzić

pozdro all
  • Re: Podobno RDOŚ załatwione ?? Autor: ~Sartan [77.255.141.*]
    Google twoim najlepszym przyjacielem.
  • Re: Podobno RDOŚ załatwione ?? Autor: ~mikpi [77.114.116.*]
    Na 100% temat jeszcze trwa...żadne trzepanie leszcza:)
  • Re: Podobno RDOŚ załatwione ?? Autor: ~pusta_taczka [85.114.132.*]
    To po co ktoś wystawia po 5 a w tej cenie nikt ju tego nie chce brać.
    wezmą:) nie tylko po 5
  • Re: Podobno RDOŚ załatwione ?? Autor: ~pusta_taczka [85.114.132.*]
    Dnia 2012-06-05 o godz. 09:27 ~mikpi napisał(a):
    > wezmą:) nie tylko po 5

To czemu nie bierzesz,stoi 5 od dawna i nikt nie bierze .
    ,Jak byś chciał brać i byś coś wiedział to już byś wziął.
    Nie ośmieszaj się jak reszta co widzi zbieranie i dobierają wirtualnie oraz finał od listopada.
    Siedzimy w czarnej d... po uszy i nie wiadomo ile to jeszcze potrwa,każdy by chciał żeby to nastąpiło jak najszybciej ale jest jak jest i po co te gadanie że to już,zaraz,za chwilę.
    Nic nie jest pewne że to załatwią w lipcu czy wrześniu czy grudniu i czy w ogóle coś z tego będzie.
    Na resztę działalności nie ma co liczyć co obrazuje zachowanie kursu od debiutu.
    Nie ma co kolorować.

pewnie masz rację, pzdr :)mikpi
  • Re: Podobno RDOŚ załatwione ?? Autor: ~pytanko [195.178.34.*]
    Dnia 2012-06-05 o godz. 10:54 ~mikpi napisał(a):
    > pewnie masz rację, pzdr :)mikpi

Obserwuję was od dawna i pusta-taczka dobrze pisze proroków i wizjonerów to wam nie brakuje dlatego postanowiłem wstrzymać się z kupnem widząc te słabe zainteresowanie papierem co oznacza że 4gr jest bardzo prawdopodobne bo jak by coś było na rzeczy to nikt by nie patrzył jak stoją akcje na 5gr czy 6gr tylko podbierał,dlatego czekam .
    Sami widzicie że od dłuższego czasu popyty nie ma wcale ,do tego dokładacie sztucznie i zniechęcacie do zakupów .
    Dlaczego wizjonerzy forumowi piszą o finalizacji sprawy i nie biorą z prawej uprzedzając niewtajemniczonych ???

• Re: Podobno RDOŚ załatwione ?? Autor: ~sell [195.178.34.*]
    Za nim formalności na których załatwienie czekają dokończą to potrwa jeszcze długo.
    A niech przy tym coś nowego wyskoczy i już sprawa przedłuża się o kolejne tygodnie a gdzie tam podpisanie umowy.
    Niestety u nas papierki i sprawy z tym związane trwają niestety długo.
    Według mnie to jeszcze zejdzie tak myślę kilka miesięcy ,uwzględniam przy tym kolejne poślizgi. A jeśli się zdarzy że do końca roku dalej będzie tak jak teraz to cóż pożegnam się a akcjami i tyle.
    I jednak znów ktoś popuścił ,do tego wycofują zlecenia.Mówiłem że jednak lepiej poczekac niż brać po 5gr.
    Pytanie czy zatrzyma się na 4gr czy to tylko spekulacja.
  • Re: Podobno RDOŚ załatwione ?? Autor: arty3223 [94.192.225.*]
    Spekulacja niezla:), a dlaczego? Widziales jakies info sensowne? Nie.
    Wiec czemu ma spadac, skoro wyniki coraz lepsze. Madrze ktos zwala kurs, zobaczymy.
    Nawet jak nie podpisza w tym miesiacu to chyba cos sie dzieje, bo za duzo osob na forum ma jakies przecieki. Oby to bylo dobre info, a nie kolejne czekanie na bank.
    Te bełkoty o odpałach,zbieraniu nazywasz przeciekami :)

Może i zwalą ,dlatego czekam aż spadnie ,może 4gr pojawi się z prawej wtedy zaczną grać emocje tych co trzymają papier długo,na pewno chętny do sypania się wtedy znajdzie i o to chodzi.
  • Re: Podobno RDOŚ załatwione ?? Autor: arty3223 [94.192.225.*]
    To nie jest zupelnie taki belkot. Jesli dzwoniles do spolki to wiesz co sie ruszylo.
    Nie wiem tylko skad sie niektorym biora konkretne daty.

Odpalu sie nie spodziewam kosmicznego, ale lekkie podbicie na poczatek, jesli wszystko wypali...a jak wiemy to zbyt szybko wszystko nie wypala na tej spolce:)
    Jesli oczywiscie dopna (tu juz bank rozdaje karty), to gratuluje taniego dobrania w dobrym momencie.
    Jeszcze nie brałem wstrzymałem się i czekam bacznie obserwując.
    A jeśli ktoś specjalnie próbuje zniżyć to nie ma co się spieszyć,wyczekam na odpowiedni moment i zrobię swoje ;)

Tu masz rację ,przy tej spółce zbyt szybko może to nie wypalić.
  • Re: Podobno RDOŚ załatwione ?? Autor: arty3223 [217.18.23.*]
    Podtrzymuje teorie ze to nie belkot, ale cos jest na rzeczy. Ciagle nie wiem skad kilka osob pisze o poniedzialku, bo nie tak mi wychodzi z kalendarza no i tez sie boje ze znowu z czyms wyskocza, ale mam cicha nadzieje ze to juz dno, choc przy 5 tez mi sie tak wydawalo.
    Juz tu tez nie raz z palcem na kupnie siedzialem i czekalem, mysle ze jak cos bedzie na rzeczy to zobaczymy wczesniej po kursie zanim zdazymy dobrac najtaniej niestety, ale powodzenia.
  • Re: Podobno RDOŚ załatwione ?? Autor: ~sell [195.178.34.*]
    Jak na ta firmę to tranzakcie pierwsza klasa haha.

350
    20
    80

:)))
  • Re: Podobno RDOŚ załatwione ?? Autor: ~krank [200.54.92.*]
    Obroty w ostatnim czasie a te tranzakcie dzisiejsze to jedna wielka komedia.

Ale czego się spodziewać po spółce która od wejścia na giełdę ciągle spada .

37gr ---> 4gr - prawie trzy lata spadków , super osiągnięcie :)
[x]
ARTEFE -6,49% 21,04 2016-11-17 10:02:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.