po piewrsze ,ide o zaklad ,ze leszcz ,ktory nie sprzedal pp zapisze sie na akcje i zaplaci swoje to jedno ,a po drugie jesli znajdzie sie jakis napalony to polknie wszystko i bez wysilku stanie sie powaznym graczem na spolce.
wychodzi na to ,ze leszcz jest przymuszony do obietywnego "bledu"
Ale ci, którzy chcą pozbyć się PP po 1 groszu - w emisję nie wejdą.
Jest tego już c.a. 20 mln + 70 mln akcji tych oszustów ... razem około 50 mln bezpańskich akcji.
ciastek ,nie wyzlosliwiaj sie ,wiem,ze straty bola ,ty tu przeciez od zarania .....;)))
nie lubisz mnie ,rozumiem,ale to nie ja naganialem na wzrosty ,ty reprezentowales jako jeden z wielu "watkowy optymizm" i przxegrales z kretesem.
Tylko Wanad zasluguje na szacunek bo jest autentczynie obiektywny(mowi jak jest chciaz niekoniecznie mu to na reke.) reszta to oszolomy wsrod nich ty ,barany idace na rzez wzajaemnie sie wspierajac w glupocie i cieszacy sie z absurdalnosci tj, satysfakcja ,ze napisza cos niemilego adwesarzowi.
Jasio poczytaj sobie moje posty od 1 kwartłu ubiegłego roku jak mowilem ze ta skóra to lipa ...itp wiec mi tu nie sadz dyrdymałów ze ja tez bylem w tej grupie
Ja mam troche tego smiecia jak pisalem bo nie wiem czemu te ponad 100 kola zostawilem
Ale powiem co oni chca produkowac ?? a po 2 dziecinada z tymi prezesikami jak chłopchy w piaskonicy o łopatke sie zachowują ...