• Witam Mózia spowrotem Autor: ~Basia [83.168.108.*]
    Nie wiem dlaczego, ale przypuszczałam że jak Police spadną poniżej 8 zeta, to kupisz spowrotem piękny walor Polic. Cieszę się niezmiernie, ponieważ znów poczytam wartościowe informacje na temat inwestowania. Myślę że na jesień również sprzedaż za 15 zł. czego ci bardzo życzę. I powiem jeszcze dlaczego, ponieważ oprócz nawozów jest wielkie zapotrzebowanie na amoniak. Cysterny idą cały czas, ale i statki przybijają do portu. Prawdopodobnie nie będą stawać z amoniakiem aż do jesieni. Mają iść dwie nitki pełną parą. Choć zyski mają być mniejsze to i tak w pełni zadawalające. Pozdrowionka.
  • Re: Witam Mózia spowrotem Autor: ~ppp [89.69.94.*]
    Jesteś jedną z niewielu osób piszących pozytywnie o Policach. Jeśli Twoje źródła są rzetelne to rób to częściej, bo prawdopodobnie sporo osób traci nadzieję i jest namawiana na cięcie strat, co w wypadku spółki o takich wskaźnikach jest raczej zwykłym naciąganiem na sprzedaż.
  • Re: Witam Mózia spowrotem Autor: ~marysia [78.8.44.*]
    Do BASI .Z powrotem zajmij się pakowaniem nawozów.W czasie przerwy poczytaj słownik ortograficzny.Pozdrawiam.
  • Re: Witam Mózia spowrotem Autor: ~key [83.168.108.*]
    A ty Maniek zmień lekarza! ....bo ten Cię okłamuję hehe!
    Basia mówi prawdę, cały czas idzie sprzedaz, i to jaka! I TIR-y i wagony i statki - ciężko przejechać obok Zakładów tak zastawiona droga wjazdowa.
  • Re: Witam Mózia spowrotem Autor: ~marysia [78.10.105.*]
    Zacznij dojeżdżać do pracy [zch police]autobusem zakładowym.T o szybszy i bardziej bezpieczny sposób od chodzenia poboczem.To liczenie tirów może być dla Ciebie zgubne.Pozdrawiam.
  • Re: Witam Mózia spowrotem Autor: ~mózio szczery do.... [37.31.70.*]
    Jak Ruscy nie kupią, to jeszcze na maksa dokupię!. Jak oni kupią, to z daleka od tego interesu jestem! :-)))
  • Re: jazda z Marysią Autor: ~key [83.168.108.*]
    No, widzisz "Maniuś", z chęcią jeździłbym z tobą tym autobusem zakładowym ;), ale nie chce mojego "służbowego" kierowcy passata, pozbawiac pracy! :)
[x]
POLICE -3,95% 8,26 2025-10-14 16:20:41
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.