• Za ostatni grosz... Autor: ~marysia [78.8.38.*]
    W BZWBK nie chcą pogodzić się z wtopą.Pozdrawiam.
  • Re: Za ostatni grosz... Autor: ~Gracz [178.9.153.*]
    Popatrzcie tylko z -10 (dwa dni) na +10 w jeden dzień. To nie jest normalna gra z klarowną spółką. To jest podpucha. Moim zdaniem cena spadnie. Teraz trwa odrabianie strat. (tzn. pakownie chętnych przy ok. 7,50 - 8,50). Ja czekam. Pozbyłem się po ok 7.80. Zostały mi niestety po ok. 8.50. Może mi się uda jeszcze pozbyć ale powoli tracę nadzieję.
  • Re: Za ostatni grosz... Autor: ~precz z debilami [83.222.46.*]
    Dnia 2012-06-01 o godz. 20:57 ~marysia napisał(a):
    > W BZWBK nie chcą pogodzić się z wtopą.Pozdrawiam.

marcin, byles juz u lekarza?
    Przekonasz się już w najbliższym czasie. Moja strategia to teraz pozbyć się z jakimś minimalnym zyskiem i odkupić jak będzie się krecić ok. 6 - 7 PLN
  • Re: Za ostatni grosz... Autor: ~precz z debilami [83.222.46.*]
    Dnia 2012-06-02 o godz. 10:21 ~Gracz napisał(a):
    > Przekonasz się już w najbliższym czasie. Moja strategia to
    > teraz pozbyć się z jakimś minimalnym zyskiem i odkupić jak
    > będzie się krecić ok. 6 - 7 PLN

zglos sie jak zaczniesz "obracac" pakietami po 100k, wtedy moze zaznie mnie obchodzic twoja strategia
  • Re: Za ostatni grosz... Autor: ~marysia [78.8.44.*]
    Kolejny raz potwierdzasz to żę nic nie wiesz o giełdzie[inwestowaniu].Myślisz żę pakiety po 100k. coś zmienią ?Kto to od ciebie odkupi to jest pytanie zasadnicze debil....u?
    To są tylko moje przewidywania. Mam jeszcze pakiet po średniej ok 8.50 i teraz wątpie bardzo, że pójdzie ok 9 ale jeżeli tak to natychmiast oddaje. I potem czekam na spadek. Jeżeli nie dojdzie do 9 to poczekam i uśrednie przy ok 6-7. Prawda jest taka że to giełda i to tąpnięcie teraz nie ma nic wspólnego z tą PERŁA jak tu wszyscy piszą. Jak by tak było nie było by zabawy. A tak jest ryzyko jest zabawa. Ja też w piątek pękłem za wcześnie bo już ok 7.70. Poczekamy zobaczymy.
  • Re: Za ostatni grosz... Autor: ~red [84.208.71.*]
    Nie czekaj tylko wal PKC'em od poniedziałku. Drożej nie będzie. Szkoda tylko, że mi się kasa na zakupy kończy :D.
    Bardzo bym chciał dyktować warunki ale za mały jestem. Acha i jeszcze jedna prawda do wszystkich tutaj mędrców. Piszą tu tylko tacy jak ja, którzy coś tam sobie pokombinowali biorąc różne dane pod rozwagę. A tak naprawdę ci co wiedzą coś konkretnego tutaj nawet nie zaglądają.
  • Re: Za ostatni grosz... Autor: ~logo [83.168.85.*]
    zaglądają...i sie tylko usmiechają...przy czytaniu
  • Re: Za ostatni grosz... Autor: ~marysia [78.8.44.*]
    Zaglądają i się tylko uśmiechają.Qrwa ble,ble,ble w najlepsze.
  • Re: Za ostatni grosz... Autor: ~mózio z ulubionym [46.205.32.*]
    Czym jest giełda to widać najlepiej w kryzysach! Obserwujcie i uczcie się.
    Nie zyskacie pewnie teraz, ale za jakiś czas, czemu nie!? :-)
  • Re: Za ostatni grosz... Autor: ~marysia [78.10.104.*]
    Obecny kryzys który tak na dobre jeszcze się nie rozkręcił będzie trwał około 8-10lat.Tak odleglej perspektywy ewentualnego zysku co po niektórzy inwestorzy mogą nie doczekać.Pozdrawiam mimo wszystko.Dużo zdrowia.
  • buhahaha Autor: ~ss [82.160.202.*]
    ile tam zarobiliscie? :)

ja w 2011 spzredałam po 15 zeta

pewno od tej pory jestescie milionerami ;)
[x]
POLICE -0,52% 7,70 2025-12-12 15:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.