• do Chlopa Autor: ~pxm? [78.8.170.*]
    witaj!

jestem w delegacji ale mryglo mi tvncnbc..

Mariusz P. mowil ze interesuje go spolka z mW40 ktrorej roczny zysk netto to niecale 100mln i nie jest to budowlanka ...
    masz jakies typy ???

pozdro...
  • Re: do Chlopa Autor: ~ddddd [77.236.8.*]
    jak zobaczyłem tą grubą mordę w tv to od razu mi ciśnienie skoczyło...

zresztą Irek K. też się utuczył waszym kosztem tak samo jak tamta gruba świnia
  • Re: do Chlopa Autor: ~pxm? [78.8.170.*]
    dlaczego waszym?
    skoro tu jestes a kurs tylko spada to wnioskuje ze utopilej !

ja umiem sie przyznac ŻEL wy...lił nas w kosmos moja srednia z ATS 0,62:(((

i pogodzilem sie z tym ze juz tego nie odzyskam zaluje ze nie wyszedlem w marcu po 0,58:(
    teraz licze tylko na podbitke i wychodze ...
  • Re: do Chlopa Autor: ~chłop z mazur [195.205.193.*]
    Powiem szczerze, że Patrowicz mnie interesuje, mniej wiecej, tak, jak zeszłoroczny śnieg... :))) Jedyne, co chcę o tym człowieku wiedzieć, to to, czy trzyma z daleka łapy od spółki, której papiery chcę nabyć, bądź posiadam.

Oglądając skład mWIG-40 jest teoretycznie bardzo dużo spółek, które są ciekawe. Nie sądze jednak, aby Patro mógł odprawić swoje "czary" na którejkolwiek z nich, według mnie jest "za krótki" finansowo...

Trzeba patrzeć na te spółki, na których jest mały FF, a grubi nie mają zamiaru w najbliższym czasie wychodzić w inwestycji w dany papier.
  • Re: do Chlopa Autor: ~pxm? [78.8.230.*]
    dzieki chlopie utopilem i jak juz pisalem pogodzilem sie z tym ale po twojej opini
    ps. potrzebowalem potwierdzenia jakiegos "rekina" bede omijal ŻELA z daleka
    ps.II nie myslales aby swiadczyc doradztwo na gieldzie zarobkowo? chetnie juz bym Ci zaplacil uniknal bym strat jak w przypadku zela...???

pozdro...

• Re: do Chlopa Autor: ~ddddd [77.236.8.*]
    jakbyś sledził to forum przynajmniej rok to byś wiedział że ja tu nie wtopiłem tylko zarobiłem ale to nie zmienia mojego stosunku do tego człowieka
  • Re: do Chlopa Autor: ~japa [79.175.246.*]
    Do chlopa,witaj jesli chodzi o maly FF to polecam jak zwykle INVESTREMEX z NC
  • Re: do Chlopa Autor: ~pxm? [78.8.230.*]
    nie chce mi sie czytac twoich wpisow a tymbardziej ich sledzic pytanie nie bylo do ciebie a skoro chcesz przylaczyc sie do rozmowy to dlaczego plujesz???
  • Przestańpedale w końcu z tym chłopem Autor: ~hirek [31.175.3.*]
    jw.
[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.