Radzę nie wchodzić w POLICE. Trwa polowanie na leszcze. Ktoś opycha naprawdę sporo akcji i czeka na jeleni. Dzisiaj tego dobry przykład. Obstawiłem parę groszy po 7,40 przychodzę do domu a tu kupione. Przypomnę, że cena poranna to 7,80.
OK. ale ja jutro nie zaryzykuje i nie obstawie rano powiedzmy po 6,80. Bo pewnie też wieczorem może spotkać mnie miłe zaskoczenie. Popatrz na dzisiejszą końcówkę ktoś opycha ile się tylko da. Cena jak narazie nie gra roli. Jednak poczekam tylko nie wiem na ile bo już straciłem orientację.
Gość ma chyba rację. Przejrzałem historię wczorajszej końcówki. Był mocny dół PKC (do 7,02) i później szybkie wyrównanie również PKC do -5% (żeby nie przestraszyć leszczy). Moja rekomendacja pozbywać się jeżeli ktoś ma jakikolwiek zysk. Spółka idzie ostro w dół. Żadne inforamcje o jej kondycji nie mają z tym nic współnego. Napakują każdego do 5 PLN włącznie.
Zawsze w dołku kupuję!!. Wczoraj inwestycja, dzisiaj już spokojne zarabianie!
To jest lepsza fucha niż lodów na Helu w sezonie sprzedawanie! :-)No i samo się kręci.
Siedzisz, heinrisiujesz i spokojnie, jak idzie w górę obserwujesz!!! :-)))
Na forum POLIC pojawili się żeglarze z Mazur.Pozdrawiam MÓZIA .Nie liczcie na to że pieprzen...m o sączeniu piwka kogoś zachęcicie do zakupów. Niewtajemniczonych ODSYŁAM DO ARCHIWUM ZARÓWNO POLIC JAK REDANA.