• OSTRZEŻENIE Autor: ~gracz [92.72.240.*]
    Radzę nie wchodzić w POLICE. Trwa polowanie na leszcze. Ktoś opycha naprawdę sporo akcji i czeka na jeleni. Dzisiaj tego dobry przykład. Obstawiłem parę groszy po 7,40 przychodzę do domu a tu kupione. Przypomnę, że cena poranna to 7,80.
  • Re: OSTRZEŻENIE Autor: ~marek [91.189.23.*]
    ZGADZAM SIĘ W JEDNEJ KWESTII; Trwa polowanie na leszcze - sprzedające...
    wskazniki spółki to perła...................trzymać, nie słuchać głupców..
  • Re: OSTRZEŻENIE Autor: ~Gracz [92.72.240.*]
    OK. ale ja jutro nie zaryzykuje i nie obstawie rano powiedzmy po 6,80. Bo pewnie też wieczorem może spotkać mnie miłe zaskoczenie. Popatrz na dzisiejszą końcówkę ktoś opycha ile się tylko da. Cena jak narazie nie gra roli. Jednak poczekam tylko nie wiem na ile bo już straciłem orientację.
  • Re: OSTRZEŻENIE Autor: ~też myślę o kupnie [109.75.17.*]
    Gość ma chyba rację. Przejrzałem historię wczorajszej końcówki. Był mocny dół PKC (do 7,02) i później szybkie wyrównanie również PKC do -5% (żeby nie przestraszyć leszczy). Moja rekomendacja pozbywać się jeżeli ktoś ma jakikolwiek zysk. Spółka idzie ostro w dół. Żadne inforamcje o jej kondycji nie mają z tym nic współnego. Napakują każdego do 5 PLN włącznie.
  • Re: OSTRZEŻENIE Autor: ~Stefan [80.50.228.*]
    Myślę ,że dno będzie ok 6,50 - 6,80 ! Stefan - 10 lat na GPW // - tak myślę
  • Re: OSTRZEŻENIE Autor: ~endo2004 [80.188.127.*]
    Pojawienie się wujków dobra rada "SPRZEDAJ" zwiastuje rychłe odbicie! To naprawdę dobry punkt orientacyjny wśród wszędobylskiego bullshitu!

NA chłopski rozum, jeżeli ktoś dzisiaj szybciutko odkupił swoje akcje sprzedane wczoraj porządkując portfel na dogrywce, to jaki z tego wniosek chopy?

Niski FF więc jeden tydzień i wracamy do żywych!

Tyle czekaliście to jeszcze chwilę wytrzymacie ahoy!

• Re: OSTRZEŻENIE Autor: ~mózio sączący [37.30.8.*]
    Zawsze w dołku kupuję!!. Wczoraj inwestycja, dzisiaj już spokojne zarabianie!
    To jest lepsza fucha niż lodów na Helu w sezonie sprzedawanie! :-)No i samo się kręci.
    Siedzisz, heinrisiujesz i spokojnie, jak idzie w górę obserwujesz!!! :-)))
  • Re: OSTRZEŻENIE Autor: ~marysia [78.8.38.*]
    Na forum POLIC pojawili się żeglarze z Mazur.Pozdrawiam MÓZIA .Nie liczcie na to że pieprzen...m o sączeniu piwka kogoś zachęcicie do zakupów. Niewtajemniczonych ODSYŁAM DO ARCHIWUM ZARÓWNO POLIC JAK REDANA.
[x]
POLICE 0,52% 7,66 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.