• Regnon Autor: ~josua [83.24.35.*]
    Zmiana żeby uniknąć bankructwa,przebranżowienie i na koniec roku 1 zet na akcji,kto się pozbył,przegrał.
  • Re: Regnon Autor: ~sumer [31.174.94.*]
    po scaleniu 1:100
  • Re: Regnon Autor: ~1234korekta [83.7.41.*]
    ja kupiłem po 6gr spekulacyjnie, dzisiaj dokupię po 7 gr i poczekam to już jest prawdopodobnie dno niech każdy robi jak uważa.
  • Re: Regnon Autor: ~pxm? [87.105.34.*]
    czy to ty kupiles te 490k?
  • Re: Regnon Autor: ~xxx [46.76.10.*]
    Ale zobaczcie jami bezsens ...jak ideon wchodzil to wielce wywiady ..na stronie schludnie przyjemnie dla oka ..wytlumaczenie zmany nazwy z centrozapu...a tutaj ?? Strona beznadziejna ...informacje na niej zawarte przekopiowane z poprzedniej ...zero komentarza prezesa po zmiqnie nazwy...mi co tu sie bardzo niepodoba :/
  • Re: Regnon Autor: ~ojtus1 [188.33.96.*]
    ta strone internetowa to krol chyba sam robil zal mu pare groszy wylozyc,chyba nic z tego nie bedzie tylko zastanawia mnie postepowanie krola cisza kompletny brak informacji a jak juz byl kiedys w tv to jeszcze dolowal spolke mowiac ze ma tylko akcje jakis taki szczey sie nagle zrobl a gdzie jakies kity dla marzycieli w celu podbitki i wywalania on chce udupic pronka tylko po co
  • Re: Regnon Autor: ~japa [79.175.246.*]
    mylisz sie kolego ojtus1, wedlug mnie, wedlug mnie wlasnie celowo zaniza wartosc Spółki w wywiadach , zeby sploszyc innych , ktorzy juz nie wytrzymuja psychicznie, i sprzedaja , prawie za darmo, a na pewno z ogromna strata. A on KROL wielki i pyszny kupi w któryms momencie po niskiej cenie po 6,7 groszy i wtedy beda dobre infa jak juz sie obkupi, wtedy kurs si ebedzi epodnosil bardzo mocno w gore, a on bedzie jeszcze wiekszym Milionerem niz teraz jest,a inni ktorzy sprzedaja teraz zaczna kupowac duzo wyzej gdyz teraz beda sie bali wejsc,ale wejda paradoksalnie o niebo wyzej i znow zgasza swiatło, taki juz ich los:))pzd ,

Moje porady, dlatych co mnie nie znaja i niewierza w to co pisze, trzymajcie akcje te co macie lub dokupujcie, bo nizej niz 6 gr nie bedzie, a juz niedlugo jazda powyzej 10 gr.
  • Re: Regnon Autor: ~ojtus1 [31.175.131.*]
    Panie japa zle mnie pan zrozumial mi tez wydaje sie dziwne zachowanie krola dziwne jest to ze nie obiecuje zlotych gor tak jak to on potrafi to robic i te slowa w tv ze nie maja nic tylko akcje to bylo ewidentne granie na zwale bo ciekawe ze nagle taki szczery nasz prezes ale z drugiej strony kompletny brak popytu i ff83% wiec kazdy musi to sam ocenic ja chyba zaruzykuje i trzymam
  • Re: Regnon Autor: ~japa [79.175.246.*]
    zgadza sie,

po pierwsze, kto nie ryzykuje ten nie ma,

po drugie, kto ryzykuje ten nie ma,

Wiec sami wiecie ,ze to nie takie proste jak nam sie wydaje.

Ktos madry mi kiedys powiedzial:

cytuje " Żeby grac na Gieldzie trzeba mie JAJA ze stali " ,
    i patrzac na to wszystko, co sie dzieje na gieldzie i na poszczególnych spółkach, w 100% przyznaje Mu racje.

Ale wracajac do Regnona, moim skromnym nic nie znaczacym zdaniem, smiem twierdzic, ze tutaj w tym roku jeszcze zobaczymy akcje powyzej 50 gr. To sa moje takie skromne typy, moze typy marzyciela, a moze poprostu skromnego profesjonalisty.
    pozdrawiam i zycze powodzenia, kazdy gra na gieldzie na tyle ile ma pieniedzy i na tyle ile ma cierpliwosci i nerwow.

Pamietajcie, motto: Trzeba miec Jaja ze stali , aby grac na gieldzie. Jak to mowia po burzy zawsze wyjrzy słonce:)))) i tego sie bede tzrymał:)))a wtedy bedzie dobrze.
  • Re: Regnon Autor: ~ojtus1 [37.30.125.*]
    A tu co to sie dzieje ze to dzis nie spada jakos sie tak dziwnie z tym czuje juz sie przyzwyczailem ze leci na leb na szyje oczywiscie przynajmniej narazie no dobra nie chwale dnia przed zachodem mo moze zrzuca jakas bankie papiera
  • Re: Regnon Autor: ~zośka [95.41.200.*]
    oj,żeby urosło do 0,10 groszy to będzie fajnie. Brak perspektyw do wzrostu, po cholere, ja wogóle weszłam w ta społkę, oooooooogromna strata, a nawet nie biorą po 0,07...
  • Re: Regnon Autor: ~ojtus1 [46.204.71.*]
    0,10 mnie nie ratuje :) a perspektyw do wzrostu w obenym czasie na gpw nie ma zadna firma wiec gdzie indziej tez bys umoczyla
  • Re: Regnon Autor: ~ojtus1 [37.30.103.*]
    juz cos kombinuja na stronie internetowej
  • Re: Regnon Autor: ~ojtus1 [37.30.75.*]
    zmienili troche strone ale i tak dalej nic nie wiadomo
[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.