• Obrót 31.05.2012 Autor: ~Ja [62.244.157.*]
    Widzieliście jaki dzisiaj obrót? To moim zdaniem oznacza ze jakis fundusz/OFE sie ubrali w akcje GTC, bo drobnica za tyle nie kupuje. To SUPER info! Od jutra do gory na 9zl!! Co o tym myslicie?
  • Re: Obrót 31.05.2012 Autor: ~ofe [87.99.112.*]
    Zasadniczo te 5 baniek PKC na K na dogrywce powinno cieszyć. Jednocześnie było niestety 4 bańki PKC na S. I to już jest mniej miłe. Co nie zmienia faktu że ostatnie 5 minut obrotu było kosmicznie wielkie i leszcz tego nie zrobił. Oby było jak piszesz.
  • WALKA POSTU Z KARNAWAŁEM... Autor: ~ceelofan [212.76.62.*]
    Jedni uważaja , ze nie warto trzymac i kasować pp bo i tak będzie taniej , a inni odwrotnie. Dziś był dzień przełomowy. Dni prawdy przed nami.
  • Re: WALKA POSTU Z KARNAWAŁEM... Autor: ~Ja [62.244.157.*]
    Wolumen najwiekszy od kilkunastu miesiecy :O
  • Re: WALKA POSTU Z KARNAWAŁEM... Autor: ~ceelofan [212.76.62.*]
    Podejdź do tego tak: jeszcze jeden taki nieudany kwartał na np -500 m E po jakiejś aberracji rynkowej typu padaczka w Gre , Esp , Ita i masz 3 PLN. niektórzy tak to widzą....
  • Re: WALKA POSTU Z KARNAWAŁEM... Autor: ~GTC [164.126.6.*]
    Dnia 2012-05-31 o godz. 18:19 ~ceelofan napisał(a):
    > Podejdź do tego tak: jeszcze jeden taki nieudany kwartał na
    > np -500 m E po jakiejś aberracji rynkowej typu padaczka w
    > Gre , Esp , Ita i masz 3 PLN. niektórzy tak to widzą....

ceelofan dawno ciebie nie było na forum , zawsze byłeś najwiekszym znawca GTC ?na forum bankiera .

ja widze GTC pozytywnie i warto wejść w pp

a co powiesz jak będzie +500 m E i kurs będzie np. po 15 lub 20 PLN
  • Re: WALKA POSTU Z KARNAWAŁEM... Autor: ~ceelofan [212.76.62.*]
    Sobie i Wam tego życzę ,. ale........ Chorwacja dała du....y nie mówiąc o Rumunii i po częsci Bułgarii , a to właśnie były ostatnie asy GTCa. Sprzdane za 525 m centrum w Warszawie zostało zeżarte w sekunde.... Moim zdaniem musi dojsc do około 0,1-0,15 CWK i wtedy będzie trwały zwrot , jeśli spółka przeżyje. A pewnie przeżyje.
  • Re: WALKA POSTU Z KARNAWAŁEM... Autor: ~tom [83.26.117.*]
    cieszymy sie że są wysokie obroty że ktoś to kupuje i bedzie dobrze, a kto mi wytłumaczy czemu ktoś po takich cenach sprzedaje takie ilości ze stratą skoro będzie dobrze??
[x]
GTC 5,26% 3,60 2025-11-20 13:35:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.