moze wzrosty zaczely sie wczoraj po mojej doglebnej anlizie i wypunktowaniu mocnych stron firmy :) zdecydowanie jest niedowartosciowana ... ciekawe jaka strate beda miec w nastepnym kwartale .. mysle ze zejda ponizej 100 tys zl , w 3 strata bedzie 50 tys i czwarty bedzie na zero czego wszystkim zycze :)
Panowie, co sądzicie o ostatnich wzrostach. Czy to już kupowanie pod info po walnym 19, czy pod wejście lada dzień do notowań serii D. Czuje tu w czerwcu min 30gr.
ciężko już z tą cierpliwością nawet u mnie...ponad 1,5 roku lipy...ale trzymam jeszcze 1,5 i powinno być dobrze, potanieje chociaż auto,którę chciałem przed inwestycją kupić...heh
Od 1 lutego zmiana animatora, może zmiana taktyki? Zarząd Power Price S.A (Emitent) informuje, zgodnie z Komunikatem Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 31 stycznia 2013 r. że z dniem 31 stycznia 2013 roku DOM MAKLERSKI IDM S.A. przestaje pełnić zadania Animatora Rynku dla akcji Spółki Power Price S.A.
Jednocześnie Zarząd Emitenta informuje, że z dniem 1 lutego 2013 roku, zgodnie
z Komunikatem Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 31 stycznia 2013 r., DOM MAKLERSKI BDM S.A. pełnić będzie zadania Animatora Rynku dla akcji Spółki Power Price S.A. na rynku NewConnect.