• dlaczego Autor: ~tow [77.253.57.*]
    kolejny raz przesunięto termin publikacji raportu rocznego na 13 czerwca
  • Re: dlaczego Autor: ~maciekk [109.207.159.*]
    Ile razy mogą sobie tak jeszcze przesuwać? Jest jakiś najpóźniejszy okres, w którym spółka musi przedstawić roczny?
  • Re: dlaczego Autor: ~mis 12 [87.96.73.*]
    najpozniej na 15 dni przed wza - regulamin aso
  • Re: dlaczego Autor: ~xyz [213.77.38.*]
    a walne najpóźniej do 30 czerwca
    Z czego drogą prostej arytmetyki dochodzimy do daty walnego... Zostaje nam 28 i 29 czerwiec do dyspozycji.
  • Re: dlaczego Autor: ~maly miki [79.187.7.*]
    tylko jaki jest cel w przesuwaniu publikacji?
    Celu pewnie nie ma, przyczyna może być dużo bardziej prozaiczna jak np cały czas sprawozdanie nie jest gotowe (ogólnie dobrze to o Spółce nie świadczy)
    Po kilku latach obserwowania spółki też mam wrażenie, że bardziej prawdopodobną przyczyną jest to, że ktoś zapomniał, A myślał, że B zrobi, a B myślał, że A napisze. Teorie spisku mają to do siebie, że zazwyczaj jest dla nich jakieś przyziemne wytłumaczenie :)
  • Re: dlaczego Autor: ~Flame [83.14.111.*]
    A ja myśleęże nie mają na papier do drukarki i póki nie wypuszczą nowej emisji to raportu nie będzie.
  • Re: dlaczego Autor: ~mis 12 [87.96.73.*]
    a ja tak sie tym zdenerwowalem ze zadzwonilem do spolki i otrzymalem zapewnienie ze przyczyny sa obiektywne , ze nic zlego , ale jak cos sie okaze zlego to zapytam na wza , pod koniec czerwca jesli bedzie ono , na razie wierze
    Te obiektywny przyczyny to to zapewne posiadanie na chwilę obecną takich zasobów w spółce ludzkich/na pieniężnych się nie dało wyrobić na kolejny termin, myślę że coś w tym co napisał flame jest może nie tak dosłownie ale pewnie coś w tym stylu, np w ciągu ostatniego roku zmniejszyliśmy stan zatrudnienia i nie ma kto przysiąść napisać sprawozdania albo coś w tym stylu
[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.