Celu pewnie nie ma, przyczyna może być dużo bardziej prozaiczna jak np cały czas sprawozdanie nie jest gotowe (ogólnie dobrze to o Spółce nie świadczy)
Po kilku latach obserwowania spółki też mam wrażenie, że bardziej prawdopodobną przyczyną jest to, że ktoś zapomniał, A myślał, że B zrobi, a B myślał, że A napisze. Teorie spisku mają to do siebie, że zazwyczaj jest dla nich jakieś przyziemne wytłumaczenie :)
a ja tak sie tym zdenerwowalem ze zadzwonilem do spolki i otrzymalem zapewnienie ze przyczyny sa obiektywne , ze nic zlego , ale jak cos sie okaze zlego to zapytam na wza , pod koniec czerwca jesli bedzie ono , na razie wierze
Te obiektywny przyczyny to to zapewne posiadanie na chwilę obecną takich zasobów w spółce ludzkich/na pieniężnych się nie dało wyrobić na kolejny termin, myślę że coś w tym co napisał flame jest może nie tak dosłownie ale pewnie coś w tym stylu, np w ciągu ostatniego roku zmniejszyliśmy stan zatrudnienia i nie ma kto przysiąść napisać sprawozdania albo coś w tym stylu