To o kant D rozbic takie prawo poboru, bo co nam to daje, skoro kurs juz leci w strone 4,45? To kazdy sobie bedzie mogl kupic po tyle akcje bez łaski :/ Wczoraj wyskoczylismy na +8%, i w pol dnia spadlismy na -1% (9% pasek), dzisiaj zaczelismy na +3%, a juz jest minus 3% (spadek o 6%). TA SPÓŁKA JEST CHORA :[[[[[[[[[ Gdzie jest do cholery KNF?!? Nie pamietam co to za matola do telewizji puscili kilka miesiecy temu, co sie chwalil jak to w spolce jest zle i ze bedzie emisja. Trzeba bylo robic od razu emisje, jak byl kurs 10,50, to by spokojnie po 9 zl sprzedali,a tak to sami sobie podcinaja galaz na ktorej siedza i jeszcze akcjonariuszy :[ CHORA SPOLKA. Jestem -45% na ten moment. Rewelacja po prostu...
Dnia 2012-05-31 o godz. 09:55 ~Ja napisał(a):
> To o kant D rozbic takie prawo poboru, bo co nam to daje,
> skoro kurs juz leci w strone 4,45? To kazdy sobie bedzie
> mogl kupic po tyle akcje bez łaski :/ Wczoraj wyskoczylismy
> na +8%, i w pol dnia spadlismy na -1% (9% pasek), dzisiaj
> zaczelismy na +3%, a juz jest minus 3% (spadek o 6%). TA
> SPÓŁKA JEST CHORA :[[[[[[[[[ Gdzie jest do cholery KNF?!?
> Nie pamietam co to za matola do telewizji puscili kilka
> miesiecy temu, co sie chwalil jak to w spolce jest zle i ze
> bedzie emisja. Trzeba bylo robic od razu emisje, jak byl
> kurs 10,50, to by spokojnie po 9 zl sprzedali,a tak to sami
> sobie podcinaja galaz na ktorej siedza i jeszcze
> akcjonariuszy :[ CHORA SPOLKA. Jestem -45% na ten moment.
> Rewelacja po prostu...
z pewnościa bys nie pisał o "chorej spółce" jak kurs by co sesję wzrastał o 10% co? ....
swego czasu chyba w okolicy 8złociszków był taki wątek "nie szanujecie swoich pieniędzy"....qrcze to chyba nawet ja go założyłem hehe
obawiam sie, że ten "-" znacznie jeszcze ci się powiekszy...no ale to nie mój problem
sprzedaja akcje bo chca za ta sama kase objac nowe akcje. kurs idzie na 5 zl w tej chwili . a zakonczy 4,50 zl tak ja tu pisalo wielu wczesniej. To wybicie wczoraj na +8% bylo zeby uciec z akcji.
napewno kurs niespadnie ponizej 5 zl ,bo trzeba sobie doliczyc do ceny emisyjnej prawa zakupprawa poboru..A widac ze ktos dziosiaj zbiera na potege i moze juz wogole nizej niespadnie,a na koniec roku powyzej 7zl bankowo
Dnia 2012-05-31 o godz. 12:06 ~iks napisał(a):
> Do rexa i fanfary
pseudoanalitykow
>napewno kurs niespadnie
...................
napewno to .... "nie" z czasownikami piszemy oddzielnie heh
a co do kursu .... nie ma co kruszyć kopii ...pożyjemy zobaczymy...
co do "zbierania na potegę"...widzisz...wolumen bliski 2mln papiera a kurs...w miejscu...zatem napewno zbierają?.......
rozumiem, że ekonomie masz w małym paluszku prognozując już zakonczenie roku ale wiesz....czasami warto różowe okulary zdjąć by dostrzec pewne rzeczy...zapewniam cię, że jak to zrobisz dwa razy sie zastanowisz czy założyć je ponownie....
moim zdaniem kurs spadnie, bo ci co mają pieniądze będą chcieli skupić PP za bardzo małe pieniądze - może po 10gr? jak się obkupią w PP to się sypanie skończy i pójdzie do góry - wtedy ulica będzie mogła od nich kupić za jakieś 9zł/akcje, które oni kupią za 4,5+2*0,10 :) - nie opłaca się ?