• no właśnie, kto się ujawni? Autor: ~Golec [85.158.138.*]
    Kim jest ten, kto skupuje w takich ilościach?
  • Re: no właśnie, kto się ujawni? Autor: ~rafał [95.40.94.*]
    Skup to trwa 5 LAT. Trzymałem to gówno przez parę lat i z 15 zł sprzedałem po 8.
  • Re: no właśnie, kto się ujawni? Autor: ~xyz [212.160.138.*]
    O co kaman? Czy teraz sprzedają znajomi Karka, którzy brali po 4,3 - 4,4 a on skupuje zgodnie z uchwałą, czy ktoś naprawdę wchodzi w Achemię? Mam tego dużo i pewnie jak więszość mogę jedynie snuć domysły. Ale skoro kurs rośnie to nie ma co narzekać . Trzeba poczekać na 8-10zł. i tyle.
  • Re: no właśnie, kto się ujawni? Autor: ~Peszt [95.51.30.*]
    To nazywacie wzrostami??? Siedze na 4,85 juz sam nie wiem ile czasu i doczekać sie nie mogę... licze na wzrosty nawet min 22 zł ... jakoś mi tak z obliczeń wyszło.
  • Re: no właśnie, kto się ujawni? Autor: ~gnomek_1 [212.160.172.*]
    Gdy cena od 6-2008 rzadko kiedy przebijała 8,40 i to na krótko, a max był 9,3 to skąd
    ma być większy wzrost? - tyle analiza techniczna. Od 09-2011 tylko raz, na okres ~2 mies znalazła się na poziomach 6 do 6,7. Trzeba być realistą - wierzę we potencjalne wzrosty ale pik na 7 zł uznaję za docelowy w najbliższych 6 mieś (szczególnie teraz gdy trwa wiadomy kryzys). Nawet aby "zachęcać" trzeba zachować pewien realistyczny umiar - inaczej jest się mało wiarygodnym.
  • Re: no właśnie, kto się ujawni? Autor: ~KARKO [46.205.85.*]
    Powiem wam jedno drodzy Panowie i Panie skup akcji wlasnych to trwa ale na ferrum czyli na spolce ktora Roman zawsze chcial miec z 7 zl doszla juz do 12 jedno jest pewne alchemia podobna do ferrum powinna kosztowac tyle samo co ferrum badz wiecej skoro nie kosztuje to tutaj nie ma skupu jak kazdego roku na alchemi trwa przezucanie akcji z koszyka do koszyka Roman nigdy nie zgodzi sie na wysoki kurs alc dlaczego bo to jest spolka ktora ma byc jego i tylko jego i ma byc ta rozsadna w przeciwienstwie do midasa czy krezusa kiedys to one byly od zarabiania kasy dla pozostalych spolek to one bylu pompowane dla alc i skt kto zna spolki romana wie o czym mowie Pzdr zycze milej kiszonki jak ktos nie wierzy niech wejdzie na notowania chociazby krezusa z 0.70 na 11 buhahahahhaha i dlatego alc ma super wyniki i bedzie miala Pzdr rozwaznych i tych ktorzy nie wierza w cuda na alchemii
    Pzdr Twardzieli
  • Re: no właśnie, kto się ujawni? Autor: ~Peszt [95.51.30.*]
    Wyniki są super.. skoro nie wyskoczymy z kursem, to chociaz dywidende niech wyplaca by zachecic inwestorow, a ja z przyjemnoscia jeszcze dokupie akcje wtedy:).
  • Re: no właśnie, kto się ujawni? Autor: ~fufu [157.158.9.*]
    Wyniki na razie są takie se, ale powinny być super za II kwartał bo złotówka słaba i Karina pozbyła się 124 pracowników z przynąszącego ostatnimi laty straty Batorego. Należy się skok w górę - a jak będzie, to zobaczymy w sierpniu
[x]
ALCHEMIA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.