• obligacje Autor: ~lll [83.15.20.*]
    pewnie to nasz impex kupił za 63mln...

Plan na najbliższe 2 lata - sternik zgnoi kurs do 2zł wtedy boryszew wykupi reszte akcji za mniej niż by musiał spłacić długów dla impexa więc szansa na wzrost wynosi ???%

Co wy na to - jak się wam podoba plan ?
    A może macie jakieś lepsze scenariusze???
  • Re: obligacje Autor: ~bo to dobry czas [95.40.231.*]
    piszesz bzdury.

Pomyśl 2 razy zanim coś napiszesz.

Ja oczekuję jeszcze w tym roku ciekawych informacji o zagranicznych akwizycjach ......, he he, tak, tak - już nie Boryszewa ale Impexmetalu.
    Teraz Romek rusza z lewej flanki - Impexmetal rusza do gry.

• Re: obligacje Autor: ~abc [80.238.108.*]
    rusza z inwestycjami i oddał cały zysk Borkowi w postacji obligacji na jakiś tam procencik ......, qurwa granda !
  • Re: obligacje Autor: ~lll [83.15.20.*]
    Kolego "bo to dobry..." możliwe że piszę bzdury, ale jeżeli tak jest to nie wynika to z bezmyślności ale z niewiedzy - spółka nie mówi za wiele o potencjalnych planach, inwestycjach a nawet strategii.
    Zalecasz mi myślenie a jednocześnie piszesz bezmózgowy post bez żadnych argumentów gdzie wyrażasz jedynie swoje pragnienia.
    Zachęcam do dyskusji, podaj jakieś argumenty dlaczego moja teoria jest błędna a twoja prawdziwa...
  • Re: obligacje Autor: ~już niedługo [77.112.136.*]
    Boryszew już się nakupił różnych spółek - teraz je restruktyzuje. Romek wie, że Boryszew już dalej nie może rosnąć w segmencie automotive bo to wiąże się ze sporym ryzykiem - branża motoryzacyjna jest wrażliwa na wahania globalnej koniunktury na świecie. Teraz postawi wszystko na Impexmetal. Mam takie przeczucie, że już niedługo usłyszymy bardzo ciekawe info.

A odnośnie obligacji Boryszewa - nie widzę nic złego w tym, że Impexmetal je kupuje.
    Bo jeśli Boryszew będzie miał jakieś kłopoty, to Impexmetal też " popłynie " ....

Będzie dobrze
  • Re: obligacje Autor: ~fifka [80.238.108.*]
    romek wie co robi ,
    ale mnie też dziwi przepompowywanie kasy z hutnictwa metali w auta
[x]
IMPEXMET -0,24% 4,22 2019-08-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.