• prawo poboru Autor: ~thx [89.230.223.*]
    Za jedną akcję 11 nowych k...a jego lewa
  • Re: prawo poboru Autor: ~pupa [46.113.69.*]
    już mnie boli
  • Re: prawo poboru Autor: ~chpiotr [150.254.155.*]
    To jest dla mnie nie do pojęcia, ATS nie zainwestował ani złotówki z poprzednich emisji, później celem zmniejszenia akcji w obrocie zmniejszył ich ilości w stosunku 1-50 a teraz kolejna emisja i rozpłynnienie. To chyba jakieś żarty - kto będzie na tyle naiwny czy wręcz głupi żeby kupować kolejne nic nie warte papiery. Cwani nawet nie podali pod jakie cele ta emisja.
  • Re: prawo poboru Autor: ~Maestro&Azopt [178.73.48.*]
    Nie do pojęcia to jest to , że takie "walory" jak Bioton, Petrol, WSZYSTKIE patro-śmiecie, Sanwil, Wikana i inne tzw. spólki giełdowe sa jeszcze na tzw. WGPW ???

Ciekawe ilu nowych naiwniaków da się po raz kolejny nabrać na kolejny przekręt ???
    i juz widzę kupy matołków piszących przed kolejna emisja :" przecież jak brali akcje po XXXX to niżej tej ceny nie będzie im (parówkowiczom) opłacało sie sprzedawać " a już nie raz udowodnili , że to możliwe a nawet zupełnie normalne ......
  • Re: prawo poboru Autor: ~wz [78.30.103.*]
    czemu w tym szacownym gronie wymieniasz Wikanę? Pytam, bo poważnie rozważałem zakup ich obligacji, ale spółki nie znam.
  • Re: prawo poboru Autor: ~Maestro&Azopt [178.73.48.*]
    To zastanów się nad tą "inwestycją" kilka razy ....
    WIKANA (d.Masters) to spółka ze stajni nijakiego p. buhajskiego zerknij też na Sanwil ....
    cechą wspólną tych tzw. "walorów" jest cykliczny dodruk akcji (obligacji i innych pap. dłużnych) , potem ich scalanie ( na każdej tej "spółce" juz po kilka ich było) oczywiście dla "dobra" drobnych akcjonariuszy .... co najlepiej widac po ich aktualnym kursie .....
  • Re: prawo poboru Autor: ~tomi [82.139.12.*]
    ...chcesz mieć dobre tyły ? ...to kup MBP , tez z serii "patro-cyrk" ,od roku leży i kwiczy -potrzebni do zaraz nowi dawcy kapitału .......

Z doświadczenia -jak najdalej od Patrowicza i jego "papierów " !!!!!!!
[x]
ATSENERGY 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.