Ale was Bartel wyruchał Jeszcze niedawno pisał że będzie skupował akcje bo sa niedowartościowane ze nie skupili tyle ile chcieli a poza rynkiem opycha akcje za 17gr i to jest Prezes spółki Ja PIERDOLE co za gosciu w sumie wyjął od ludzi bańke gotówki Współczuje tym co zapisali sie na obligacje Czy oni dostaną swoja kase za 2 lata watpię pierwszym testem bedzie wypłata odsetek Juz niedługo siDołóż następny okaże
ale nawet info fajnie podane hahahahaha ale wtopa niby o nominalei o,50 ale za 475tys to po niecałe 0,17 gr syffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff............................padaka
Jak prezes pozbywa się po 17 to ile będzie na giełdzie? Sami sobie odpowiedźcie. Śierdzi mi tu emisją akcji. Nieciekawie to wygląda. Obstawiam zjazd na początek do 10 gr.
spokojny ze mnie człowiek
ale jak czytam te różne mądrości to normalnie krew mnie zalewa.
jesteście jak banda pisowców co to krzyczą, że źle jak
zbudują autostradę do wawy, bo wtedy zły niemiec
na Panterze szybciej będzie mógł do nas przyjechać i nas znowu podbić.
a zatem budowanie autostrady to zdrada stanu.
i tu podobnie.
fakty nie mówią same za siebie
pozostaje jeszcze kwestia ich interpretacji
Na novej czekam na wzrosty podobne do tych na MW tenis tam tez przenisiono udzialy do raju podatkowego aby nie placic belki ,byc moze poczekamy jeszcze az Stachura przeniesie swoje udzialy
Tylko że oni już raz przenieśli udziały właśnie z tz "rajów" poprzez "cypryjczyków" na siebie:)
Stachura ze swojego Muedryco, a Bartel z Sonteliana, przypomnijcie sobie. To teraz znowu przeniosą do raju. Tu się dzieja tylko papierowe transakcje mające na celu ucieczkę z majątkiem ze skompromitowanej i grążącej bankructwem firmy;(
malydd na wątku to koko spoko chłop,taki prawdziwy europejczyk.,,Wszyscy razem zaśpiewajcie swoim doping dajcie,,.Lemingi to gryzonie które mają w zwyczaju popełniać masowe samobójstwo,a tutaj charakteryzują ludzi którzy kupią każdy bayer oficjalnej propagandy.
skoro to bankrut to sprzedajcie i przestancie tutaj pisac...koniec tematu......kto teraz kupil liczy na zyski - jak straci pare groszy to sie nie przerqazi ale naganianie w stylu bankrut i juz przypomina mi perfidne naganianie na aerfinance na 20gr......tu to samo a jak bylo kazdy widzial......zatem przestancie naganiacze spekulanci pisac glupoty tylko kupujcie z prawej jak chcecie kupic.....
Przecież ta SEQUOIA INVESTMENT jak to ktoś napisał w innym wątku ma siedzibę w Londynie. O ile mi wiadomo UK nie jest rajem podatkowym więc teoria że przenoszą do rajów jest nietrafiona. Musi chodzić o coś innego.
pozyjemy zobaczymy ale nie zmienia to faktu ze na wykresie mamy potezne podwojne denko.....jeszcze moze trochce sie pokisic ale jak odpali to moze byc wysoko
nie ktore lokalizacie w Angli jak i w samym Londynie, sa rajami podatkowymi. Jednak posiadanie tam spolki jest znacznie drosze niz na typowych rajach jak Cypr.
W Angli istnieje wiele dziwnych zwolnien z placenia podatku wynikajacych jeszcze z XVII-XIX wieku, wciaz w mocy.
Wszystko wskazuje ze ta firma jest w lokalizacji w ktorej podatek od dywidend ma stope 0%
sugerujecie ze na walnym bedzie mowa o dywidendzie zeby ruszyc kurs przy okazji? Cos czuje ze ta cisza nie jest przypadkowo i juz jutro po poludniu moze byc ciekawe info.
nie ma co sie prezyc....poputu tak naprawde nie ma albo jest maly...i to na minimach.....ale to pewnie cisza przed burza......czekaja na reszte sypaczy ale jak ktos zacznie podbierac kwity to powinno sie ruszych no chyba ze sami zaskocza przed koncem sesji i zrobia odciecie ladne.....cos czuje w kosciach ze jeszcze dzis cos moze sie wydarzyc........