• $$$ Jak się inwestor ujawni $$$ Autor: ~up_man [77.254.136.*]
    Jak się inwestor ujawni, to już nie będzie można kupić większej ilości akcji, bo arkusz będzie świecił pustkami...

Ale altruistyczna banda dalej nagania na spadki. Pisała, że NOV nie ma Globala, a jednak okazało się, że wczoraj sprzedała go za 14 mln (tj. 90gr na akcje !!!).

Myśleli, że swoimi bredniami zbiją kurs do 10gr i się obkupią :)
  • Re: $$$ Jak się inwestor ujawni $$$ Autor: ~vulture [62.141.197.*]
    debilu, jakby rzeczywiście sprzedali za 14 mln zł to kurs nie otworzyłby się przed 50 gr.
    ale oni nie sprzedali tylko wyprowadzili jedyne aktywo jakie Nova posiadała!!
    wiem że to rozumiesz ale musisz naganiać żeby uciec jak najszybciej jak njamniej tracąc
    rozumiem to poniekąd
  • Re: do volture Autor: ~viva [188.33.63.*]
    Co ty szowinisto jeden wyzywasz kazdego od debili! Straciles na nova cala swoja kase ktora zarobiles gówniarzy na budowie a teraz obrzucasz gnojem kazdego kto dobrze mowi o nova. Jak nie umiesz inwestowac na gieldzie to zajmij sie sprzedaza ziemniakow na targu. Gołodupcu jak chcesz miec prokurotora w domu to mozesz go bardzo szybko miec. Co drugi wpis na forum to twoj, kazdemu musisz dogrysc zasrancu. Zajmij sie zona lub dziewczyna (o ile ja masz) bo juz ci ja obracaja koledzy zasrancu.
  • Re: do volture Autor: ~vulture [62.141.197.*]
    chłopaku wyluzuj bo ci żyłka pęknie :)))
    jak to mawiają w pisie prawdziwi patrioci - "prawda was wyzwoli" :)))
  • Re: do volture Autor: ~nikt [195.74.50.*]
    Ostatnio pisałeś coś o komorniku że nova nic nie ma
    a tu niespodzianka coś chłopcze ci nie idzie z tym namawianiem na spadki
    Nie wiem po co to robisz wszystkie twoje wpisy nie pokrywają się z
    prawdą JESTEŚ NIE WIARYGODNY!!!!!!!!!
  • Re: $$$ Jak się inwestor ujawni $$$ Autor: ~malydd [77.237.15.*]
    ludzie

po co te nerwy i wzajemne obrażanie się.

każdy ma prawo do własnego zdania.
    a to w jaki sposób je przedstawia to już kwestia
    kultury osobistej oraz wychowania.

volture nie odpowiedziałeś na moje wczorajsze pytanie.

na jakich jeszcze spółkach ostrzegasz przed oszustami ???
    wszak na NC wiele spółek wydmuszek.
  • Re: $$$ Jak się inwestor ujawni $$$ Autor: ~siwy [83.1.81.*]
    tutaj chodzi o to zeby tanio kupowac ponizej 0,2 a drogo sprzedawac powyzej 0,4....i tyle w temacie - wczorajsze infa bardzo pozytywne....mozna zrobic solidna pompke i po wykresie widac ze bedzie......zamiast sie obrazac to lepiej kupujcie bo czasu coraz mniej......jeszcze dzis podwojne widelki
  • Re: $$$ Jak się inwestor ujawni $$$ Autor: up_man [77.254.136.*]
    I jak tam ujadacze? Gdzie wasze 10gr?

Pewnie sami zbierają w tak niskiej cenie (c/wk=0,10 !!!) i jeszcze by chcieli po 10gr :)

Ze spółki bardzo dobre infa idą, jak się inwestor ujawni, jak zwołają walne i zobaczą gnidy uchwały i nowych członków kurs będzie ale już powyżej nominału.

Arkusz S się kurczy co widać z dnia na dzień, co z kolei implikuje, ze ktoś zbiera.

Myśleć i nie słuchać tych popapranców, co Wam chcą złote akcje odebrać po cenie makulatury !!!
[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.