• Potencjal spolki. Autor: ~Mati [109.196.113.*]
    Moim zdaniem spolka ma perspektywy a zwlaszcza po sukcesie prac R&D nowych technologi zwlaszcza Askit i iCompas. Ale czy to juz dobra cena kiedy sie pojawia jakies zyski bo ile moze projekt przynosic straty to ciezko okreslic.

Cos dla wytrwalych ;) malo znaczace info ale jest zyskow pewnie z tego nie bedzie poki co ale najwazniejsze ze dzialaja w tym temacie.

http://www.inteliwise.com/pl/blog/wirtualny-asystent-inteliwise-pl-obsluga-klienta-att-ch-12-najwiekszej-firmy-w-usa

Pozdrawiam
  • Re: Potencjal spolki. Autor: ~parkietowiec [83.5.140.*]
    Miło, tylko czy oni działają pro bono? Czemu nie ma zysków i sensownych przychodów? Są klienci, niektórzy wręcz ogromni. Spodziewałem się zaskakująco dobrego wyniku już za pierwszy kw., a teraz jedyne co mi pozostałe to oczekiwać tego samego za II kw. Szkoda że spółka ma takie kiepskie relacje z rynkiem i że AP nie ma pojęcia co zrobić ze swoją inwestycją w spółkę.
  • Re: Potencjal spolki. Autor: ~Mati [77.255.103.*]
    Niestety wyglada to na dialalnosc pro bono... Jedynie przeecir albo sprzedaz po wchodzi w gre.. a to mozna czekac jeszcze kilka.lat ;)
  • Re: Potencjal spolki. Autor: ~parkietowiec [83.5.78.*]
    Pro bono chyba nie mają wpisane w statut...

Mam tylko nadzieję, że jak większość spółek z NC nie wyprowadzają kasy ze spółki. Sam już nie wiem co z tą inwestycją - zakładałem długi termin, ale chciałbym żeby po drodze zaczęły pojawiać się konkrety. Kiedy efekty umowy z Hindusami?
[x]
INTELIWIS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.