• RELPOL - Coraz mocniejsze fundamenty !!! Autor: milion_dolars [188.123.203.*]
    C/Z - 5.60
    C/WK - 0,72

Spółka powstaje z popiołów i to w jakim stylu !!!

pozdro
  • Re: RELPOL - Coraz mocniejsze fundamenty !!! Autor: ~kris b [83.21.212.*]
    piatkowy obrot robi wrazenie.wg mnie to nie jest ruch pod 20 gr.dywidendy .ktora relpol bedzie placil chyba 1 raz.podobno maja tez pule na skup akcjii.wg mnie to marnowanie srodkow.te rzeczy mozna robic pozniej .najwazniejszy jest rozwoj gk droga przejec.repol ma troche wolnych srodkow.zdolnosc kredytowa.dobry segment producjii.sprzyjajace kursy walut.srebro i miedz tez tanieja na rynkach no i prezesa gulke-wlasciwie same plusy-a ''czarny kon''wlasciwie kilka lat drepcze w miejscu/pozdro
  • Re: RELPOL - Coraz mocniejsze fundamenty !!! Autor: ~kris b [83.21.193.*]
    z tego co widac na relpolu szykuje sie wezwanie.cwk 6.5 zl plus zyski od 5 kwartalow.spolka warta minimum 7 zl.ale widac maklery maja inne zdanie-konczy sie naprawde podaz/pozdro
  • Re: RELPOL - Coraz mocniejsze fundamenty !!! Autor: milion_dolars [188.123.203.*]
    Prawdę mówiąc ja byłbym przeciwny takiemu wezwaniu,wolałbym spokojny rozwój i stopniowy wzrost kursu akcji jak np.w czasie ostatniej hossy Apator czy Energopol :)

Dobrze że całego zysku nie przeznaczyli na dywidendę bo kasę w takich czasach można zagospodarować dużo lepiej ...
    Nie przeceniał bym tu roli IDMu czy Supernowej, wiadomo że główna rozgrywka bedzie należała do dużych graczy , ale zawsze może ktoś jeszcze większy dołączyć i zabawa zacznie się na dobre. Ogólnie to Relpol nie zawsze idzie z szerokim rynkiem, teraz to już wogóle ruch jest przeciwny i to chyba jest zamierzone ...
    Najbardziej frustrujące dla niektórych jest jak szeroki rośnie, a Relpol zamula ,albo spada, a tak jest dość często ...
    Podobna sytuacja była na koniec 2008 roku jak bessa jeszcze szalała ,a Relpol około 5 miesięcy wcześniej osiągnął dołek i wtedy zaczął kupować Ambroziak (sam wtedy też kupowałem :) )

Może sytuacja która jest teraz jest analogiczna z tamtym okresem, oznaczałoby to jeszcze parę miesięcy zamuły na szerokim , ale dla inwestorów długoterminowych to nie ma znaczenia ...

pozdro
  • Re: RELPOL - Coraz mocniejsze fundamenty !!! Autor: ~relpol [178.183.255.*]
    wezwanie bez ambroziaka sie nie powiedzie ma za duzo glosow
    a watpie by chcial oddac spolke
    po wartosci ksiegowej i c/z ponizej 10
    obecne kilka lat pokazalo ze relpol zachowuje sie stabilniej niz indeksy
    i nalezy do tej gieldowej elity ktora jest blisko kilkuletnich szczytow lub je przebila

mozna powiedziec ze to zapomniana nieodkryta perelka
    wycena bardzo niska bioroac pod uwage mocny bilans brak zadluzenia
    oraz prawdziwe zyski - nie jakies jednorazowe zdarzenia czy ksiegowej przeszacowania
    tak ja wiele misiow z c/z ponizej 8
  • Re: RELPOL - Coraz mocniejsze fundamenty !!! Autor: ~kris b [83.21.207.*]
    mam na mysli wezwanie przez ambroziaka-bo jest najwiekszym wlascicielem relpola i dobijja do 33 pr.-i tak sadze ze ktos stoi za jego plecami.i miesiacami a wlasciwie latami kupuje te akcje.kosztem pozal sie boze malkerow.jest tez inna opcja-aa nie zrobi wezwania i bedzie dzieki dywidendom ze spolki prowadzil beztroskie zycie.ale przyjdzie moment ze pogoni swoj pakiet .kontrolujacy repol rekinowi branzowemu-ale malery tego nie dozyja.relpol dostanie skrzydel gdy nie bedzie maklerow w akcjonariacie.a co moze byc-prosze zobaczyc wykres torunskiego apatora
  • Re: RELPOL - Coraz mocniejsze fundamenty !!! Autor: ~alex [79.110.4.*]
    nawet gdyby ogłosił teraz wezwanie to głupotą byłoby oddawać teraz papier spółka zakończyła z sukcesem proces restrukturyzacji jest słaba złotówka i tanieje miedź główny surowiec wg mnie przy następnej hossie osiągnie cene 25-35 zł
  • relpol nie wroci do strat Autor: ~mlody79 [86.130.118.*]
    http://www.supernovaidmfund.pl/wp-content/uploads/2012/06/Relpol-nie-wr%C3%B3ci-do-strat.pdf
  • Re: RELPOL - Coraz mocniejsze fundamenty !!! Autor: ~olo [195.140.236.*]
    relpol zaczyna brykać tutaj cena minimalna to 10-15 zeta
  • Re: RELPOL - Coraz mocniejsze fundamenty !!! Autor: ~Timofey [79.185.172.*]
    Brykałby ,gdyby obcy popyt się pojwił,a tu ciagle miesza i przekłada makler jedne akcje //??
  • Re: RELPOL - Coraz mocniejsze fundamenty !!! Autor: ~kris b [83.11.82.*]
    wybicie powoli staje sie faktem w dodatku na b.duzych obrotach mimo malej plynnosci.jednak jest wielu pesymistow na relpolu-ale cale szczescie juz sprzedali akcje/pozdro
  • Re: RELPOL - Coraz mocniejsze fundamenty !!! Autor: ~olo [195.140.236.*]
    takie ilości nie przekłada makler kroi się coś większego spółka bez długów
  • Re: RELPOL - Coraz mocniejsze fundamenty !!! Autor: ~olo [79.110.4.*]
    Cel 10-15 zeta
  • Re: RELPOL - Coraz mocniejsze fundamenty !!! Autor: ~kris b [83.21.199.*]
    ktos dzisiaj 1 akcja zanegowal cale wybicie relpoa-powinien zostac namierzony i przykladnie ukarany.jak kiedys facet na wsko za to samo dostal b.duza kare.a czemu relopl nie rosnie-to wystarczy spojrzec na notowania tak zdrowej i zyskownej spolki jak nowa gala-wlassnie wybija sie dolem.oni tez maja taniec z nieudacznikami z idm-niestety
[x]
RELPOL 0,00% 5,56 2026-05-06 16:10:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.