• do jacka_z_grochowa Autor: ~vulture [62.141.197.*]
    drogi jacku, z nieukrywaną przyjemnością i satysfakcją informuję cię matole, że lecisz w otchłań o ile miałeś kiedykolwiek cokolwiek, bo kiedy inny kłamca ryszard poprosił cię żebyć pokazał te swoje 900 k to się zmyłeś
    ale trzeba przyznać że masz wyjątkowy talent do topienia kasy w śmieicach. icd, aer, iod teraz nova
    człowieku daj sobie spokój z giełdą, o ile w ogóle miałeś kiedykolwiek cokolwiek :)
  • Re: do jacka_z_grochowa Autor: ~spekulant 1973 [79.163.110.*]
    a ja myślę że to Ty topisz kasę na giełdzie i słuchasz jacka a potem płaczesz tutaj
  • Re: do jacka_z_grochowa Autor: ~ryszard [89.228.179.*]
    Masz rację spekulant , ten OSIOL nieczego nie wymyśli sam tylko czyta fora .
  • Re: do jacka_z_grochowa Autor: ~ja [31.7.46.*]
    jak I tydzień super wzrostów?
  • Re: do jacka_z_grochowa Autor: ~vulture [62.141.197.*]
    co kłamco słychać na gja ?
    obrót śladowy ale ty pewnie zarobiłeś tam więcej niż był obrót :)
    kłamca ma to do siebie że łatwo go rozczytać bo sam gubi się w kłamstwach
  • Re: do jacka_z_grochowa Autor: ~vulture [62.141.197.*]
    a ja myślę że sprzedałeś po 15 gr i modlisz się teraz żeby nie urosło :)
  • Re: do jacka_z_grochowa Autor: ~ryszard [80.244.137.*]
    Ja sprzedałem swoje akcje po 41-42 gr . Aktualnie sie przyglądam temu papierowi , tak jak już wczesniej pisałem że miesiąc maj bedzie ostatnim miesiacem spadkowym , po którym spodziewam sie wzrostów . Na Nova In nie zostały jeszcze wygenerowane sygnały kupna , wiec troche jeszcze poczekam ( może drozej kupię ) za to pewniej . Volture zapewniam cie ze na Gr Jaguar zarobie tyle , o czym ty możesz sobie tylko pomarzyc ( tam już są sygnały kupna ) Prawie cały zysk z Nova In . zainwestowałem w Emperię dla dywidendy 55 %
[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.