Pan Prezes Piotr Majchrzak.........potraktowal cieplym moc......em Spolke i akconariuszy i doprowadzil kurs do 70 groszy i ewakuje sie wlasnie do Agencji Rozwoju Przemyslu...
ciekawe czy go skwitujemy na Walnym Zgromadzeniu....
ale numer nam wycial......
a gdzie sa Ci jego fani, ze taki madry i genialny
nawial z MNI.......a teraz nawial. z One2One.....
brawo
Korzystając z okazji, chciałbym zapytać osobę zorientowaną czy będzie w tym roku zysk :) Bo wielu powołuje się na słowa Pana Prezesa, a przecież powszechnie wiadomo że jego prawdomówność i rzetelność stawianych prognoz równa się mniej więcej sumie zysków O2O z lat ubiegłych.
Dnia 2012-05-26 o godz. 10:53 ~noname napisał(a):
> Skąd masz info, że został prezesem ARP? Ja pracuję w O2O i
> nic o tym nie wiem, a domyślam się, ze będzie się to
> wiązało z jego rezygnacją.
To że nic o tym nie wiesz to normalne, bo po co masz wiedzieć skoro prezes ma wszystkich w du.... a o rezygnacji dowiesz się pewnie jak wszyscy będą już wiedzieć
To, że tak będzie też już do mnie dotarło. Skąd to wiecie. Czy był jakiś oficjalny komunikat? Czy będzie zarządzał tym państwowym przedsiębiorstwem pod nazwą Agencja Rozwoju Przemysłu S.A. (arp.com.pl)? Ta, która ma pomagać Chińczykom na polskim rynku.
P.s. Na temat wypłaty wynagrodzeń nie mogę się wypowiadać publicznie, liczę na Waszą intuicję. ;-)
Od 2 dni
www.one-2-one.pl - down
www.mobijoy.pl - down
nie zaplacili leasingodawcy za serwery, wiec pewnie wyniesli
Obserwujemy spektakularny upadek jednej z fajnieszych firm, ktore daly MCI zwrot na poziomie kilku tysiecy procent. Niestety wpuszczenie "ziomkow" do firmy i wycofanie sie Braci D. z interesu dalo efekt jak na zalaczonym rysunku.
Spolka gieldowa to nie prywatny folwark i przezesowanie nie polega na pojawianiu sie 2x w m-cu w firmie i wystawianiu FV na 20k netto.
Jak sie ciesze, ze opchnalem akcje 2 lata temu po 10zl (kupione w 2009 po 3zl).
Ciekaw jestem, gdzie "spadochroniarze" wyladuja (znaczy sie co nastepnego zepsuja).
Firma jeszcze mogła istnieć, ale bracia D za późno odeszli. Mit, że bracia D coś tam robili padł dawno w gruzach! Tak na marginesie... Jeden z nich wciąż tam jest i jakoś nie dał rady udźwignąć SUKCESÓW.
Dnia 2012-05-27 o godz. 10:49 ~inwestor napisał(a):
> Niezaleznie od sytuacji firmy mam pytanie dlaczeego strona
> internetowa jest niedostepna, skoro firma jeszcze istnieje?
Pewnie nie płacą za serwerownie od wielu miesięcy i w końcu odłączyli ich.
Serwery ktore hostuja strony firmowe maja w Beyond w Poznaniu.
Podobnie SMSC przerabiajace smsy od operatorow , proponuje sprawdzic czy to jeszcze dziala poprzez wyslanie smsa na jakich ich numer premum rate np. 7101, 7037, jak nie bedzie raportu doreczenia to znaczy, ze lipa...
BTW. Kiedys nawet Beyond chwalil sie z O2O ma u nich serwery, teraz zdjeli ze swojej strony ich logo
Kurcze a takie CDRED wybrało Optimusa - teraz powinni wykorzystać coby jakaś firma wskoczyła na główny rynek przy wykorzystaniu O2O - nie trzeba w NC conectach czy pisania prospektów
czapajewo dobrze kombinujesz też idę ta drogą z jedym ale spółka jest jeszcze za droga na taki interes dobrze by było aby kapitalizacja spadła jeszcze o połowę a do tego potrzebny jest wniosek do Sadu wiadomo z czym. Zobacz sobie taki DREWEX tam spólka zostaje przejeta przez AS GOLD a sam DREWEX najprawdopodobniej zostanie wydzielony do sp.z o.o. i wyjdzie z giełdy. Nastały takie czasy że małe podmioty nie mają racji bytu na giełdzie. Teraz jest wlaśnie dobry czas na szukanie takich perełek bo dadza zarobić. Kto wie może o2o tez czeka taki los...oby. Powodzenia!
wydaje Ci się jeśli jest niska kapitalizacja a spółka przejmująca odpowiednio duża to sie opłaca poczytaj o Drewexie miał większe zadłuzenie i znalazł sie chętny tylko kapitalizacja była o połowę mniejsza niż tu