• Czemu Autor: ~Znany [83.15.252.*]
    "szeroka brama" nie chce się otworzyc ??????????????????
  • Re: Czemu Autor: ~Niki [95.49.223.*]
    No przecież po raz ostatni otworzyła się wczoraj i.... chyba wszyscy wyszli. :-)
  • Re: Czemu Autor: ~xxx [195.128.228.*]
    Nie jestem doświadczonym graczem, ale może dlatego że nikt nie kupuj??
  • Re: Czemu Autor: ~czasnagli [89.76.158.*]
    wg mnie to naturalna kolej rzeczy..... Popatrzcie na obroty... Jak jutro będzie znów na sporym minusie to faktycznie mamy problem - lecimy w historyczne minima. Tak jak wczoraj pisałem, obstawiam, że jutro skończymy w rejonie 3zł, dopiero w następnym tygodniu będziemy mieć wyjście z formacji. Pytanie tylko w którą stronę.... Powtórzę - zaciskać pośladki aby nic nie wyleciało ;-)
  • Jestem tu z Wami od 2 tygodni. Autor: concept [77.112.0.*]
    Co Wy pier... AT nadaje się do spółek z z S&P500 lub ostatecznie z WIG20, ale nie na NC. ;))) Spółka ma zajeb... fundamenty, rewelacyjne wskaźniki i do końca roku 10 złotych będzie tutaj niedoścignionym marzeniem.

Ci co maja jaja i trochę rozumu zapewne dobierają a pozostałych, zapraszam tutaj za kilka lat. ;)
  • Re: Jestem tu z Wami od 2 tygodni. Autor: concept [77.112.0.*]
    ...tutaj cały FF to tylko 2,5 melona. Przypominam, że to TYLKO średnia nieruchomość pod Warszawą. (w cenach z kryzysu)
  • Re: Jestem tu z Wami od 2 tygodni. Autor: ~Niki [87.205.154.*]
    A tymczasem jutro bynajmniej nie skończymy w okolicach 3 zł tak jak przypuszcza czasnagli. Moim zdaniem większe prawdopodobieństwo jest, że skończymy poniżej 2,50. A co do fundamentów i rewelacyjnych wskaźników to zrób sobie porównanie z Onico, która już jest po skoku cenowym (i dalej się będzie mocno rozwijać) i zobaczysz, że BDG jest mniej więcej podobnie wyceniana tylko wahania kursu są większe. Za to rozwój BDG nie jest tak dynamiczny jak Onico, która rozwija się organicznie. Oczywiście są różnice w ofercie produktowej co też trzeba wziąć pod uwagę.
    Co Ty pier.. jakie to ma znaczenie???

Nawet gdy skończymy poiżej złotówki to spróbuj dokupić papier za 100-300K tak aby nie wywindować papieru w kosmos. ;))
    Ogarnij się Niki...
  • Re: Jestem tu z Wami od 2 tygodni. Autor: ~er [194.117.241.*]
    Dnia 2012-05-24 o godz. 22:46 concept napisał(a):
    > Co Ty pier.. jakie to ma znaczenie???

Nawet gdy skończymy
    > poiżej złotówki to spróbuj dokupić papier za 100-300K tak
    > aby nie wywindować papieru w kosmos. ;))
    Ogarnij się
    > Niki...

Sam się ogarnij nowy...

Byli tu już wieszcze broader mandelbrot u2 inni mądrale

wg nich do końca 2011 miałobyć 25pln więc wyluzuj

Z WI nie wygrasz a AT top sobie d..ę podetr....
    AT ma sens gdy odzwierciedla szeroki rynek, ale gdy jakiś leszcz jest w stanie skopić cały FF za swoją "chatę" to nie jest AT tylko "zieleniak" i rządzą nim odmienne reguły. To tylko takie rozważanie teoretyczne a czas pokarze jak wygląda prawda.

Papier ma zajeb... potencjał - to jest fakt
    Papieru w podaży jest bardzo mało - to jest fakt
    Spróbuj czysto teoretycznie skupić papieru za 250tys, to tylko 2,5% spółki. ;)

Jak nie pasuje? to wywal jutro co masz.. ;)))
  • Re: Jestem tu z Wami od 2 tygodni. Autor: eshkoshka [37.31.4.*]
    chętnie dobiorę poniżej 2,5 he he
  • Re: Jestem tu z Wami od 2 tygodni. Autor: ~Niki [87.205.154.*]
    Pozostawię twój wpis bez komentarza.
  • Re: Czemu Autor: eshkoshka [37.31.32.*]
    pisze im że to drugie onico, tylko dla wytrwałych ,a co do formacji to się pomyliłem chorągiewka
  • Re: Czemu Autor: ~czasnagli [80.52.193.*]
    chorągiew bez słupka? To na czym ona się trzyma? No ale zobaczymy jak to się rozwinie.
[x]
BROADGATE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.