• W tvncnbc Autor: ~aa [83.27.108.*]
    Ale prezesowi trzeba oddać to, że się do telewizji elegancio wystroił.
  • Re: W tvncnbc Autor: ~lds [178.36.163.*]
    wystroił sie jak król cyganów :-)
    Rebel 1 - sprzedany , kolejny etap sprzedazy ruszy za 2 tygodnie
    Generalnie prezes sceptycznie podchodzi do sytuacji w Europie, sporo mowy było o okazjach do przejęć- czyli gromadzić srodki i korzystac z okazji - jak to ujął...
    Browar Gontyniec na NC wystartuje...
  • Re: W tvncnbc Autor: ~lds [178.36.163.*]
    uwazam, ze wzrostow nie bedzie... na gieldzie brak pieniadza... a tym bardziej na BLI
    awersja do ryzyka jest ogromna... jeszcze 1 zl zobaczymy i to niebawem
  • Browar Gontyniec - poczytajcie co znalazłem Autor: ~moja@ [84.205.25.*]
    http://terazpiwo.blogspot.com/2012/04/gniewosz-korzenne-gniewosz-na-miodzie.html

Może ktoś kto mieszka w rejonie działania naszego przyszłego hitu na NC skosztuje ich wyrobów i da znać czy powyższa opinia jest zgodna z rzeczywistością.
  • Re: Browar Gontyniec - poczytajcie co znalazłem Autor: ~plop [195.182.35.*]
    gniewosze są do kupienia w Kauflandach w całej Polsce - i to dobra wiadomośc... Piłem obydwa i nie sa złe choć jakaś ambrozja to to nie jest:)
  • Re: Browar Gontyniec - poczytajcie co znalazłem Autor: ~brzoza [82.145.210.*]
    Apropo browaru to ja pracuje w tej branży i od hurtowników wiem że sytuacja u nich nie jest zbyt ciekawa a zarządzanie jest tragiczne.
  • Re: W tvncnbc Autor: ~moja@ [84.205.25.*]
    Po pierwsze, jeśli Rebel one jest faktycznie sprzedany to czy ten fakt, moim zdaniem istotny dla spółki, nie powinien zostać podany do publicznej wiadomosci w formie raportu ? Co sądzicie na ten temat ?
    A po drugie, dzisiaj po raz kolejny można było zobaczyć jak drobną kwotą 500 x 1,31 = 655 pln + koszt prowizji, zmanipulowano kurs zamknięcia. Czy to aby nie ten fundusz od jednego z większosciowych akcjonariuszy. Jak mnie pamięć nie myli rozpoczęli pozbywania się akcji w okolicach historycznego minimum.
  • Re: W tvncnbc Autor: ~nifek [78.8.95.*]
    1,31 to super cena to dlaczego ktoś miałby sobie nie kupić, dziś może sprzeda po 1,34
  • Re: W tvncnbc Autor: ~plop [195.182.35.*]
    jak można sprzedać jak K jest po 1,27... a że S sobie wisi po tyle ma raczej niewielkie znaczenie
    Zgadzam się w 100% że powinni oficjalnie poinformowac - i to nie tylko o ew. zakończeniu sprzedaży ale i przewidywanej marży na metrze - w końcu wiedzą jaką podpisali umowę z firmą budowlaną i po ile sprzedali... Trzeba napisać do spółki może raczą się odezwać...
  • Re: W tvncnbc Autor: ~lds [150.127.225.*]
    O przewidywanej marży na metrze pisali kiedyś...
    pamięta ktos ile to było? Zreszta plany mogą być różne od realizacji... Ciekawe jak to wygląda na TERAZ
[x]
SOHODEV 0,80% 0,13 2026-05-14 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.