• Pytanie do mniejszościowych przed WZA Autor: ~Gucio [93.159.35.*]
    Szybkie pytanie do koleżanek i kolegów przed WZA:

1. Czy rejestrujecie się na WZA - dziś ostatni dzień.
    2. Kwestie które należałoby poruszyć na WZA:
    a) udział procentowy zakupów i sprzedaży w grupie Goodyear. Ewidentny transfer zysków i okradanie akcjonariuszy mniejszościowych.
    b) zyskowność sprzedaży w Grupie Goodyear i poza nią - odsyłam do odpowiedzi zarządu Dębicy udzielonej PZU. Różnice nie do zaakceptowania.
    c) zysk na sprzedaży na oponę w Dębicy i w Goodyear (odsyłam do sprawozdań finansowych Goodyeara i Dębicy)
    d) podział zysku za 2011 - całość zysku winna być przeznaczona na dywidendę. Firma jest w doskonałej kondycji finansowej, i nie widzę powodów, aby w dalszym ciągu wykorzystywała akcjonariuszy mniejszościowych, zamiast posiłkować się kredytem
    e) powołanie biegłego ds. szczególnych, który zbadałby transakcje pomiędzy Goodyerem a Dębicą.

Proszę o szybką odpowiedź, bo nie wiem czy mam sobie zawracać głoę WZA, czy też nie.

Pozdrawiam wszystkich których Goodyear w bezczelny sposób potraktował jak owieczkę do strzyżenia.

G
  • Re: Pytanie do mniejszościowych przed WZA Autor: ~waldi [79.191.28.*]
    Nie składaj winy na goodyeara to wina jest Twoja i itp.-ch do Ciebie. To nienawiść do Rydzyka i Jarka Cię ostrzygła z kasy.
    Goodyear strzyże owieczkę tak jak się ona mu podłoży lub połozy. Według mnie zrobił to profesjonalnie bez zarzutów zadnych.

Bierz przykład zemnie jak zdrowy człowiek powinien rozumowac wszystkie kwestie życia codziennego.Ja juz o Palikocie pisałem 5 lat temu jaki on jest a teraz to potwierdziła jego była żona w wywiadzie po prostu to co powiedziała to było tak jak by mi te słowa kradła z moich myśli i ust. On ma 180mil.zł jak nie wiecej w rajach podatkowych nie tylko on cała ekipa rządząca tam lokuje swoją kasę. Aby lokować tam to trzeba ją skądś wziąć, niestety wychodzi na to ze musileli dobrze strzyc baranów zaszczutych nienawiścią do Rydzyka i Jarka haha
[x]
DEBICA 0,00% 80,50 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.