podobają mi się takie akcje-wydaje mi się że jesteś absolutnie sam-hahahah-handlują handlują a nagle koniec-jakby spółki nie było-łykali za 0,30-a teraz za 0,11 ciężko sprzedać-fajne to jest-hahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahhahahahaahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahaaahhahaahahhahahahahahahahahhaahahhahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahhahahahahahahahahhahahahahahhahahaahhahahahahhahahahahahahhahahahahahhaahhahahahhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhahahahhahahhahahahahahhahahahahhahahahahahahhaha
To fakt. Leszcze wypłoszone nikt nie chce tego tknąć.
Ale ja to pie....e i dobieram ciągle po 11 gr. i nic mnie nie obchodzi czy będę czekać rok czy 2 na sprzedaż ja mam czas.
Mam dopiero 20 parę lat
pozdrawiam
9mln akcji nowej emisji czeka na wejscie po 10gr, spółka wydmuszka, żadnych dochodów żadnych zysków tu będzie jak na biomendive zjazd do 4gr:) nie tykać sie tego gowna
dzieciak z ciebie:) Do puki sąd nie zarejestruje akcji nie będzie spadków poniżej 10gr bo subskrypcja nie doszłaby do skutku więc kurs trzymają, także ubrałeś się facet na pare lat jak wcześniej nie zbankrutuje:) po 11gr jest na sprzedaży 23tyś bierz:) jak ktoś chce zamrozić pieniądze to doskonała inwestycja a jak nie to proponuje debiuty vvda ewentualnie medius który jesli otworzy się w granicach 10-12gr:) nov po 11gr:)
tu jest chyba odpowieć - dlaczego p.Krzysztof Piotrzkowski
tak na siłę wychodzi , nie patrząc na cenę z akcji
IQ Partners ogłasza kolejne inwestycje
27/06/2012
Fundusz technologiczny IQ Partners S.A. zainwestował w dwa nowe projekty, GoWorld oraz SocialPhoto. Oba znajdują się na etapie seed i finansowane będą za pośrednictwem wehikułu inwestycyjnego Ventures Hub Sp. z o.o., który objął po 49,99% udziałów w każdym z nich. GoWorld i SocialPhoto zamykają obecny portfel inwestycyjny IQ Partners ilością 56. spółek z obszarów internet, mobile, e-commerce oraz IT.
Podajcie kilka przykładów aby mnie zachęcić do nabycia akcji M10 ,wydaje mi się ze dla nich dobrą reklamą powinien być kurs ,skoro pracują nad logarytmami gry na giełdzie a akcje walą na pysk - 80% od szczytu to znaczy ze nie mają pojęcia --to lepiej pisać kryminały odnośnie giełdy i o przekrętach .np. K. K .P itp.złodziejach co obiecali publicznie w TVN CNBC a jak wygląda rzeczywistość ,mimo to obserwuję kurs i mam ochotę wskoczyć czekam na dobry moment ,na tego typu spółkach można pojechać w dwie strony ryzyko zależy od wajchowego niech mu patrzy na PÓŁNOC .Pozdrawiam
~krystyna
Podajcie kilka przykładów aby mnie zachęcić do nabycia akcji M10
Jak będą argumenty - za , to momentalnie cena może wystrzelić
i nie kupisz wcale , a teraz to sobie poczytaj dokument informacyjny
by zaspokoić ciekawość jak tu zajrzałaś , a nabycia nie ma przymusu