• Malo wpisów. Kto to jeszcze ma? Autor: ~andrzej [95.160.222.*]
    oprócz mnie!
  • Re: Malo wpisów. Kto to jeszcze ma? Autor: ~Endriu [83.238.5.*]
    Zabawne co oni produkują-automaty do ogrywania ludzi- naprawdę wredna działalność-ciekawe czy mają algorytm na własne akcje...
  • Re: Malo wpisów. Kto to jeszcze ma? Autor: ~pixel [77.65.67.*]
    Pewnie się pomylili i zamiast na wzrost to nastawili automat na spadek własnych akcji >!>!>!>!>!>!>!>!
  • Re: Malo wpisów. Kto to jeszcze ma? Autor: ~kosmaty50 [91.210.48.*]
    podobają mi się takie akcje-wydaje mi się że jesteś absolutnie sam-hahahah-handlują handlują a nagle koniec-jakby spółki nie było-łykali za 0,30-a teraz za 0,11 ciężko sprzedać-fajne to jest-hahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahhahahahaahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahaaahhahaahahhahahahahahahahahhaahahhahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahhahahahahahahahahhahahahahahhahahaahhahahahahhahahahahahahhahahahahahhaahhahahahhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhahahahhahahhahahahahahhahahahahhahahahahahahhaha
  • Re: Malo wpisów. Kto to jeszcze ma? Autor: ~andrzej [95.160.222.*]
    To fakt. Leszcze wypłoszone nikt nie chce tego tknąć.
    Ale ja to pie....e i dobieram ciągle po 11 gr. i nic mnie nie obchodzi czy będę czekać rok czy 2 na sprzedaż ja mam czas.
    Mam dopiero 20 parę lat
    pozdrawiam
  • Re: Malo wpisów. Kto to jeszcze ma? Autor: ~m10 [79.184.85.*]
    czy bedzie tu jutro 15gr?
  • Re: Malo wpisów. Kto to jeszcze ma? Autor: ~bono [188.47.194.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/M10-Rejestracja-warunkowego-podwyzszenia-kapitalu-zakladowego-2543314.html

9mln akcji nowej emisji czeka na wejscie po 10gr, spółka wydmuszka, żadnych dochodów żadnych zysków tu będzie jak na biomendive zjazd do 4gr:) nie tykać sie tego gowna
    he he he he
    dzęeki za super wiadomość. bedzie gittttt.
    pozdrawiam choć wiem ze nie było to twoim zamierzeniem
  • Re: Malo wpisów. Kto to jeszcze ma? Autor: ~bono [188.47.194.*]
    dzieciak z ciebie:) Do puki sąd nie zarejestruje akcji nie będzie spadków poniżej 10gr bo subskrypcja nie doszłaby do skutku więc kurs trzymają, także ubrałeś się facet na pare lat jak wcześniej nie zbankrutuje:) po 11gr jest na sprzedaży 23tyś bierz:) jak ktoś chce zamrozić pieniądze to doskonała inwestycja a jak nie to proponuje debiuty vvda ewentualnie medius który jesli otworzy się w granicach 10-12gr:) nov po 11gr:)
  • Re: Malo wpisów. Kto to jeszcze ma? Autor: ~bono [188.47.195.*]
    także będzie pompa;)
    niech każdy robi po swojemu.
    cierpliwość na giełdzie popłaca.
    życzę powodzenia i dużych zarobków
  • Re: Malo wpisów. Kto to jeszcze ma? Autor: ~bono [79.163.236.*]
    jjjjjjjjjjjjest pompa:)
  • Re: Malo wpisów. Kto to jeszcze ma? Autor: ~Adam [95.51.243.*]
    komuś bardzo potrzeba kasy ,
    że wychodzi po niżej nominału
  • Re: Malo wpisów. Kto to jeszcze ma? Autor: ~obserwator [79.163.25.*]
    tu jest chyba odpowieć - dlaczego p.Krzysztof Piotrzkowski
    tak na siłę wychodzi , nie patrząc na cenę z akcji

IQ Partners ogłasza kolejne inwestycje
    27/06/2012
    Fundusz technologiczny IQ Partners S.A. zainwestował w dwa nowe projekty, GoWorld oraz SocialPhoto. Oba znajdują się na etapie seed i finansowane będą za pośrednictwem wehikułu inwestycyjnego Ventures Hub Sp. z o.o., który objął po 49,99% udziałów w każdym z nich. GoWorld i SocialPhoto zamykają obecny portfel inwestycyjny IQ Partners ilością 56. spółek z obszarów internet, mobile, e-commerce oraz IT.

http://www.iqpartners.pl/pl/12/1/centrum-prasowe/#!/pl/12/1/centrum-prasowe/?itemGo=117
  • Re: Malo wpisów. Kto to jeszcze ma? Autor: ~bono [188.47.239.*]
    po 15 w góre
  • Re: Malo wpisów. Kto to jeszcze ma? Autor: ~krystyna [89.79.131.*]
    Podajcie kilka przykładów aby mnie zachęcić do nabycia akcji M10 ,wydaje mi się ze dla nich dobrą reklamą powinien być kurs ,skoro pracują nad logarytmami gry na giełdzie a akcje walą na pysk - 80% od szczytu to znaczy ze nie mają pojęcia --to lepiej pisać kryminały odnośnie giełdy i o przekrętach .np. K. K .P itp.złodziejach co obiecali publicznie w TVN CNBC a jak wygląda rzeczywistość ,mimo to obserwuję kurs i mam ochotę wskoczyć czekam na dobry moment ,na tego typu spółkach można pojechać w dwie strony ryzyko zależy od wajchowego niech mu patrzy na PÓŁNOC .Pozdrawiam
  • Re: Malo wpisów. Kto to jeszcze ma? Autor: ~obserwator [79.163.51.*]
    ~krystyna
    Podajcie kilka przykładów aby mnie zachęcić do nabycia akcji M10

Jak będą argumenty - za , to momentalnie cena może wystrzelić
    i nie kupisz wcale , a teraz to sobie poczytaj dokument informacyjny
    by zaspokoić ciekawość jak tu zajrzałaś , a nabycia nie ma przymusu
[x]
GLGPHARMA -1,02% 0,58 2019-06-03 15:53:14
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać