• pytanie Autor: ~jasiek [79.163.34.*]
    czy moge kopowac akcje przez rok czasu i dopiero srednio po roku moge zawiadomic spólke ze posiadam pakiet powiedzmy 50% akcji tj? 100mil. i pytanie czy to jest przepisowe i czy zadnej kary ni eponiose ze nie zawiadomiłem wczesniej, a dodam ze w komunikacie napisze, ze przez rok czesmu zakupywałem to.? jak to prawnie wszystko wyglada.,
  • Re: pytanie Autor: ~Hej [77.65.156.*]
    odpowiedz może być jedna

zejdz na ziemię
  • Re: pytanie Autor: ~jasiek [79.163.34.*]
    pytanie było czysto teoretyczne a w tym przypadku chodzilo mi o króelika, ze kupował akcje centrozapu przez rok czasu, a dzis komunikat, ze przez rok kupił ..... akcji.to jest zgodne zprawem, o to mi chodziło, nie miałem na mysli ze to ja kupie 50% akcji.
  • Re: pytanie Autor: ~chłop z mazur [217.197.76.*]
    Jasiek wpisz w google: obowiązek informacyjny przy zakupie akcji na GPW i się dowiesz, czemu akurat tak podał info.

Ludzie, nauczcie się myśleć.
  • Re: pytanie Autor: ~jasiek [79.163.34.*]
    z tego co doczytałem to ma 4 dni, a na centrozapie to co jest rok?.a na pronku to bedzie numer stulecia.
  • Re: pytanie Autor: ~chłop z mazur [217.197.76.*]
    Poczytaj, kiedy ma obowiązek informacyjny, znaczy: jaki progi ilości akcji musi przekroczyć...
  • Re: pytanie Autor: ~Hej [77.65.156.*]

pamiętam jak kupił pakiet akcji centrozapu na podbitce na 45-50 groszy , potem już NIGDY te akcje nie były tak drogie....zresztą zawsze mogą sobie przyznać pakiet darmowych za zasługi jak to było ostatnio , dostaną akcje wywalą, realna kasa w kieszeni,,,,,,,i to się tylko pewnie liczy...wielcy prezesi menedzerowie od siedmiu boleści
[x]
REGNON -9,66% 0,80 2020-09-30 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.