• do Chłopa..... Autor: robert31 [86.41.228.*]
    Dawno mnie tu nie było,ale cena wydaje mi się już na tyle atrakcyjna,że chyba skuszę się na co nie co.......dodatkowym argumentem który przemawia na zakup akcji jest te zbijanie waloru na chama,swoją drogą gradki za odwagę dla sternika pięknie wykorzystuje sytuację na rynku i zbiera(powiedzmy,bo cieńko oddają) od wystraszonych za bezcen........pozdro chłopie.
  • Re: do Chłopa..... Autor: ~gem [89.174.196.*]
    ale ty jesteś naiwny, jakie zbieranie co oni mogli zebrać na takich poziomach, jakby mieli akumulować to nie pozwolili by sobie na taką stratę. bo od powiedzmy 10gr do 7 mało co zebrali kosztem 30% straty? musieli by upaść na głowę. Krol juz się cieszy że ktos się skusił na atrakcyjną cenę badziewia. oto chodzi bo akcje są darmowe dla nich
  • Re: do GEM-a Autor: robert31 [86.41.228.*]
    Dnia 2012-05-16 o godz. 23:38 ~gem napisał(a):
    > ale ty jesteś naiwny, jakie zbieranie co oni mogli zebrać
    > na takich poziomach, jakby mieli akumulować to nie
    > pozwolili by sobie na taką stratę. bo od powiedzmy 10gr do
    > 7 mało co zebrali kosztem 30% straty? musieli by upaść na
    > głowę. Krol juz się cieszy że ktos się skusił na atrakcyjną
    > cenę badziewia. oto chodzi bo akcje są darmowe dla nich

Słuchaj istoto człekokształtna..........post był kierowany do chłopa,a nie do ulicy........Ja z łapanki nie jestem i życzę tobie abyś miał kiedykolwiek taką stope zwrotu na pronku jak ja.......więc ujadaj dalej,ale nie w moim kierunku,bo mnie takie posty jak Twoje tylko i wyłącznie bawią i to do łez.........pamiętaj na wszystko jest czas i pora....a czas pronka dopiero przed nami.
[x]
REGNON -9,66% 0,80 2020-09-30 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.