• Do Chłopa z M. Autor: ~kleks [83.142.121.*]
    Szacun dla Ciebie ;)
    Czytałem twoje komentarze wcześniej mając pronoxa i nie bardzo mi się wierzyć chciało co do ceny po 6 groszy za akcję tak jak Ty mówiłeś , niestety ja sprzedałem ze stratą po 8 gr.
    Znasz się nawet Ci powiem ;)
  • Re: Do Chłopa z M. Autor: ~Olinek [46.169.120.*]
    Dziękuje ci chłopie . Szacun mówiłeś prawde a stary kaszub kłamał .Dzięki tobie nie mam akcji i wycofałem zlecenie kupna po 6 bo będzie taniej .
  • Re: Do Chłopa z M. Autor: ~Hej [77.65.156.*]
    Chłop siedzi cicho a to może oznaczać jedno, podkupuje tak jak mówił 6 groszy kto urządza na spekulacje
  • Re: Do Chłopa z M. Autor: ~K2 [188.33.125.*]
    troche klasy leszcze, bo wam zaraz sliny zabraknie , żenada , co za pajace,
  • Re: Do Chłopa z M. Autor: ~hej [77.65.156.*]
    a ty niby kto, wytrzyj smarku nos i nie wtrącaj się jak dorośli rozmawiają
  • Re: Do Chłopa z M. Autor: ~Olinek [46.169.120.*]
    Jeszcze nam tego klakiera tu brakowało . Chłop jest naszym GURU i basta. Dzięki niemu uratowaliśmy kase.
  • Re: Do Chłopa z M. Autor: ~chłop z mazur [217.197.76.*]
    Dziękuję wszystkim za słowa uznania. :)))

Chwilowo, poza obsuwą na 6 groni, brakuje jeszcze 2 pozostałych czynników, które powinny się wydarzyć, abym zdecydował się wejść w Pronka.

Zmiana na stanowisku Prezesa Zarządu (z Królem za daleko na północ nie pojedziecie) oraz jakikolwiek sensowny core biznes... Nie mam w tym miejscu na myśli Komi. :)))

W związku z tym ja czekam dalej, ale ogólnie spółka już nie jest balonem vel Zeppelinem.

Jest DUŻE prawdopodobieństwo wybicia się kursu na 9-10 groszy. A to oznacza dla tych, co wejdą po 6 groni - zysk 50%.

Dużo niżej chwilowo nie spadnie, ale w dalszej perspektywie, bez zmian wyżej opisanych, niestety będą nowe minima absolutne...
  • Re: Do Chłopa z M. Autor: ~K2 [188.33.239.*]
    Chłop sie wypowiedział dla swego śliniącego sie ludu. Buhahahahah, Brawo Chłopie uraczyłeś tych kretynów bogatą analizą techniczną i fundamentalną PRONOXA, sam musiałem kilka razy przeczytać żeby zrozumieć. Twoje przychlasty pewnie całą noc rozpracowywały TWĄ ODEZWĘ do LUDU. :):):) A po ilościach zleceń na poziomach poniżej 0,06 widać co to za amatorzy. Ale jak to powiedział były Premier : prawdziwego mężczyzne poznaje się nie po tym jak zaczyna a jak kończy. Tylko że wasz GURU chłop i tak wam napisze że na kolejnej podbitce zarobił 50 % obracajac kilkoma milionami akcji - bo taką ma wyobraźnię nie wspominając o nowych doświadczeniach z analiza techniczną. A tak na koniec jak juz tak opieracie wasze inwestycje na Chłopowych przepowiedniach. Niech gośc będzie uczciwy i da oficjalnie sygnał na forum : KUPIŁEM przed faktem a wtedy każdy będzie miał możliwość obiektywnej oceny. Ale on tego nie zrobi bo to taki sam ZNAFCA PRONKA jak wszyscy tu obecni - łącznie ze mną.
  • Re: Do Chłopa z M. Autor: ~s.inwest [83.11.133.*]
    wyznawcy chlopa z mazur ......zrobcie mu Lo.. z wdziecznosci "cale zycie z dedilami..."
[x]
REGNON -9,66% 0,80 2020-09-30 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.