Ja stoję po dwóch stronach , i mi to wisi . Te pare sesji kichy na giełdzie to wytrwam a potem po 1 zł wszystko sprzedam . Mam 20 spółek i na wszystkich jest marazm , ale GKS mnie ozłoci to wiem napewno . Jutro i w piatek heja na szczyty
Jak bym chciał to sam bym zwalił kurs do 20 gr , albo wybił do 50 gr . Ja poprostu codziennie sprzedaje i odkupuję wiecej , bo wiem ile ten papier bedzie kosztować
Mylisz sie to sie nazywa kupowanie przez podaz . Specjalnie wystawia sie po prawej żeby kurs spadał , i wtedy sie kupuje bo ludzie sie boja i odwrotnie ?
Widzisz Hieronim pisałem,że będzie ciężko a Ty sprzedałeś i liczysz na odkupienie taniej ,ale bład mój drogi GKS z palcem w dupci zostanie w pierwszej lidze a te akcje ja odbierałem jutro chętnie odbiorę jeszcze z 50 k poniżej 0,34 .giełda to gra forum to gra.!!!!
OD SAMEGO POCZĄTKU NIE SPRZEDAŁEM JEDNEJ AKCJI.!!!!!!!!!!
pzd
POWAŻNY/MROCZEK/JACEK pierwsza liga na NC.!!!!!!!!!!!!!!!!
- Jacuś, to że się utrzymają bo było wcześniej prawdopodobne, pisałem o tym zresztą na forum
- kto powiedział, że oddałem akcje? mam dalej, dlatego tak przeżywałem porażkę GKS, ale potem zaczął się mecz w Płocku, i humor mi poprawił
- nie mów, że masz akcje od początku i nie sprzedawałeś, bo ty sam albo ktoś inny (nie chce mi się sprawdzać) pisaliście, że we trzech bawiliście się w DT, i co w tym złego zresztą? ale nie pisz bzdur, że nie oddałeś od początku
- co sądzisz o tym, co ktoś (jakiś Sen jakiś tam) napisał o terminie dalszej części Walnego? że to może mieć związek z zakończeniem sezonu
teraz rzeczywiście zaczynam we wzrosty wierzyć, ale na razie nie dokupuje, poczekam na przedostatnią kolejkę rozgrywek