Wyniki bardzo dobre, może nawet super.
Ponieważ to spółka na wczesnym etapie i dużo inwestuje, mnie najbardziej interesuje wzrost przychodów. Porównałem ten kwartał z poprzednim (IV 2011).
Wzrost przychodów + 53 proc!,
Jeśli weźmiemy jeszcze pod uwagę, że pierwsze miesiące roku to kompletny zastój w reklamie, bo z reguły nie ma jeszcze zatwierdzonych budżetów, i że współpraca z TVN zaczęła się dopiero w lutym, i wtedy dopiero ruszyła Wait i Shoping tv - to wzrost przychodów w tym okresie o 53 proc. jest wynikiem super!
Super info !
Tyle że ostatnimi czasu można zaobserwować na giełdzie kuriozalną sytuację, gdy spółki wykazujące się coraz lepszymi wynikami ( Intersport, Kov ) systematycznie tracą na wycenie. Dzisiejszy spadek kursu C2A jest tego niezłym przykładem :/
Paranoja i tyle !
wolę ims porównywałem dwie spółki od razu widać gdzie jest szansa na zarobek. Radze przejrzeć oba raporty c2a masa zysku tylko gdzie gotówka?, coś ten zysk jest chyba sztucznie pompowany.
Dnia 2012-05-15 o godz. 22:21 mariusz1979 napisał(a):
> http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content
> _start=show&id=31044&ncc_index=&id_
> tr=4
mamy 3886 nośników !!!
MARIUSZ1979!
obroty i zyst rośnie widocznie a kurs na południe???
Czy to ogólny trend i okazja do zakupów C2A,
Co o tym sądzisz?? Mam 35k tego towaru i trzymam ale są wątpliwości.
Inna sprawa że C2A zachowuje sie bardziej stabilnie niż rynek podstawowy.
Co przewidujesz w perspektywie 2 lat / chyba jednak potrzymam bo innych pomysłów brak
Pozdrawiam
ja mam kilka sztuk więcej.
Wyniki tutaj, pomimo, że bardzo dobre to mało znaczące gdyż ff znikomy.
Mnie bardziej interesuje i czekam na koniec maja i przejęcie reszty akcji od BBI przez Prezesa i dalszy rozwój sytuacji a dokładniej współpracy z TVN Media.
Liczę, że w dłuższej perspektywie cierpliwi zostaną wynagrodzeni :)
Ratowany? BBI mówiło, że cena nie została ustalona w umowie sprzedaży, a więc pewnie jakaś srednia. Może to właśnie jest cena BBI? Mamy jeszcze parę dni do końca maja. zobaczymy, co się będzie działo.