Dnia 2012-05-15 o godz. 13:01 ~jankes napisał(a):
> na 2 pln
kto to odkupi po 2 zł ?????jak znajdziesz frajerów to moze tak ,taka jak miało byc na tenisie 1 zł to frajerzy zasysali papier po 85-90gr , to samo tutaj , zobaczysz , przekonasz sie , z rajdmi 4x4 tez ....he he he 10 zł wieścili , konczyły sie czasy frajerów , nie ma ich juz na giełdzie , nie maja kasy lub boja sie inwestowania, czasy takie ze gra jest na króciutko
a wiesz ze musi miec najpierw takie obroty jak ZWG?????, z czym do ludzie jakie przejscie na główny , nieruchomosci tanieją ,nie sprzedaja sie , nie wynajmują , poczytaj o nieruchomosciach w necie, padlina , to co bło to podbitka dla takich jak ty , nie uciekłes to masz problem , kiszonka , zobacz jakie inne spółi sa na NC które daja obroty i zarobek ,tam teraz wszyscy siedza a ty zasysaj z innymi po 1 zł bo to okazja i po 2 zł opylisz :))
jak spadnie to moze odkupie a narazie dwie niezłe perły ruszaja na daleka półnac , tutaj powrót do bazy , szczeze to ja dociagnołem papier aby wyjsc , kiszonka dalsza , i nie szkoda mi ze oddałe , oddawałem od pewnego czasu , i wiem ze dobrze zrobiłem
dobrze Waldi ze mi podpowiedziales jak zrobic zeby wyjsc , to ja teraz podpompuje 500% i wyjde duzej kasy nie potrzeba do tego a Tenis ma 700% to malo? ciagle narzekacie bo jak wychodzicie po dwudniowych wzrostach wasza strata.