WIG -20 już prawie na zero , to juz koniec spadków , drobnica się dowie o tym w przyszłym tygodniu jak bedzie gonić kurs . 100 % w 2 miesiace , jestem tego pewny . to już KONIEC SPADKÓW
no widze ze promocjas ladna bo poszli na fachwcow robic cash i poobcinalo raczki a tutaj do 30gr pusciutko.....zaczekamy moze jeszcze ktos sie wysypie i pozniej moizna juz pomalu podbierac
Nie było mnie 2 godziny w domu , myślałem że jak przyjdę będzie już 15 % na plusie . Myślę że końcówka będzie super . Hieronim mozesz być moim cieniem , to tylko mi pochlebia . Mam 200k akcji GKS i zero strachu . Co do spadku to proszę sobie przeanalizować tabelę , moim zdaniem spadnie Wisła Płock . To juz koniec spadków na całym rynku
też jestem zdania, że spadnie Wisła Płock, a utrzyma się GKS i Polonia Bytom, która dokona w ten sposób rzeczy niemożliwej pozornie, jeszcze niedawno nie dawałem jej szans na utrzymanie
noga na noge i czekamy;) zwlaszcza ze arkusz dziwnie pustawy.....coraz mniej akcji na rynku......to co zamkniecie dzis 0,27 i takie male podwojne dno? czy tez wariant 2 i zamkniecie na 0,30?
fachowiec wieszczyl wybicie wczoraj a ja cos czuje ze zacznie sie w przyszlym tygodniu......moze jeszcze na koniec dzis ktos podniesie kurs ale niekoniecznie....tutaj arkusz jest dziurawy jak ser szwajcarski i mozna ladnie wyciagnac spolke nieduzym kapitalem...zwlaszcza ze nie ma innych perspektywicznych spekulacyjnie spolek na nc - przyklad fachowcy.......tez chwile pogralem ale jakos nie widze zeby tam mialo byc kolorowo....a tutaj pomalu sie ludzie wyleszczaja a jednak ktos systematycznie odbiera na tych poziomach i nawet robi wyprawy po akcje wyzej....zatem czekamy na konkretny ruch...wystarczy tej korekty
po przeanalizowaniu wykresu widać teraz bardzo wyraźnie że bybicie nastąpi w przyszłym tygodniu powinno być spokojne ale codziennie wyżej i każda podaż bedzie kasowa. Także teraz będzie tylko parę sesji na normalne zakupy a potem bedzie szaleństwo. Pozdrawiam
Męczy mnie ten walor czas dokupić i wysypać się na 0,35 idą trudne czasy czas na wakcje
poważnie nie widzę tu dużych wzrostow przeliczyłem się i zle przeanalizowalem .
MOŻE W NOWYM SEZONIE BĘDZIEMY KIBICOWAĆ W EXSTRAKLASIE NOWEMU ZESPOŁOWI - PIAST-GKS ŚLĄSK??? MOŻNA POGDYBAĆ - WARTOŚĆ SPORTOWA TZW. DODANA I NOWY SPONSOR??? a potem tzw. "ZAMKNIĘCIE" LIGI JAK W PLUS LIDZE SIATKARZY!!!
właśnie wiele osób zapomniało chyba że licencje można odkupić:)
teraz liczy się kapusta,kto ją ma ten rządzi,
przykład-CRACOVIA-spadła, ale mogę sobie dac uciąć wacława że przejmie licencje od biedniejszego i spowrotem zobaczymy filipiaka w ekstraklasie:)
Czas wytrzepać takich jak Ty z walora i to dzieje się codziennie .!
Strasznie dużo osób darmozjadów na papierze musicie oddać jeszczeę sporo akcji poniżej 0,3 inaczej wzrostów nie będzie ten co ma 80% ff wymęczy was poniżej 0,3.
jacek co kupi ponad 30gr to sprzedaje ponizej 30gr.....dziekujemy za tanie akcje ale juz nie pisz wiecej...zajmij sie fachowcami...tam ladnie dymaja drobnice....a tytaj bedzie jak pisalem...po klepnieciu utrzymania spokojnie do gory...im blizej walnego korba...no chyba ze ktos poczuje krew i zrobi jazde i ubieranko tak dla sportu bo sa takie mozliwosci....