• Wyniki I Q 12 Autor: ~max [194.152.57.*]
    Wyniki mamy do bani, to i widać dziś od rana niezłe nurkowanie... a kiedyś tak fajnie się spółka rozwijała.
  • Re: Wyniki I Q 12 Autor: ~akcjonariusz [83.7.14.*]
    Wyniki faktycznie do bani ale to przeszłość
    Tylko dlaczego prezes trzy tygodnie temu wziął z prawej 20 000 ze średnią ok 9,7 (a przez ostatnie pół roku kupił ok 60 000)
    dziś by miał taniej a chyba wie lepiej co sie w spółce dzieje i na co ją stać
  • Re: Wyniki I Q 12 Autor: ~max [194.152.57.*]
    Tak ale jeszcze wcześniej też brał jak kurs baaardzo wysoko :(
  • Re: Do Maxa Autor: ~krecia [91.150.222.*]
    Witaj Max! Zajrzałam do Was i zatęskniłam za starymi dobrymi czasami...Pamiętasz jak dwa lata temu kurs szalał? Prezes kupował po 15.70 o ile dobrze pamiętam. Wyniki dość słabe, ale może jeszcze będzie na tej spółeczce dobrze, czego jej i akcjonariuszom szczerze życzę. Pozdrawiam.
    P.S. A co u Ciebie? Co się dzieje że vice zrezygnował? Przecież nie był długo...
  • Re: Do Maxa Autor: ~max [194.152.57.*]
    No witaj Kreciu! No cóż to co było w roku 2009 i 2010 w tej spółce to się chyba nie wróci... szkoda! Szczerze mówiąc nie bardzo wiem co teraz się dzieje w spółce bo mało o niej czytam, nie tak jak kiedyś. Zaglądam od czasu do czasu w terminach publikowania raportów. A prezes faktycznie kupował po 15 z hakiem ale teraz ten kurs to tylko marzenie... tym bardziej że największy konkurent - Magellan - cały czas się dobrze rozwija.
    Kreciu, teraz pogrywam "trochę" na spółkach surowcowych ale niestety to nie jest to co było w 2009r.
    Napisz co u ciebie!
    Pozdrawiam!
  • Re: Do Maxa Autor: ~krecia [91.150.222.*]
    Ja głównie to siedzę na NC długoterminowo. Mam teraz WDK i CCT, a przyglądam się jeszcze dwóm innym spółeczkom. Na głównym rzadko bywam, ostatnio IPO dało nieźle zarobić, czasem też PBG, ale trzeba wiedzieć kiedy wejść i wyjść. CCT ładnie się rozwija, podpisują dużo umów, teraz czekam aż jeszcze ktoś nicierpliwy odda i powoli skupuję. Windykacja ma teraz przyszłość, niestety. Jak widzisz, jest źle, ludzie mają ogromne problemy ze spłatami kredytów/długów, ale cóż, giełda nie lubi sentymentów.....
    Generalnie teraz dużo więcej czasu poświęcam pracy niż giełdzie, ale czasem wpadam zajrzeć co słychać na naszym MWT. Prezes będzie jeszcze rok, ciekawe co dalej zrobi?
    I kto będzie vice?
    Trzymaj się. Pozdrawiam.
  • Re: Do Maxa Autor: ~akcjonariusz [83.7.17.*]
    I kolejne 20 000 akcji kupione przez prezesa
    Ciekawe czy getin jak dostanie kasę za TU EUROPA też będzie kupował
[x]
MWTRADE 9,76% 4,50 2025-10-02 13:55:16
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.