• Do Chłopa z Mazur ? Autor: ~Legolas [83.22.176.*]
    Witaj Chłopie ustawiasz się na 6 groszach czy jeszcze nie ja już czekam w kolejce ! Sprzedałem dzisiaj po 7 groszy swój pakiecik żeby uśrednić Atlantisa bo nas też Patrowicz nieźle załatwił czego po chwili zacząłem żałować że za 7groszy już nie kupie poszedłem na obiad przychodzę patrze a tu ktoś 3,5 banki po 7 groni wywalił to w momencie zrezygnowałem z uśredniania na Atlantisie tylko się ustawiłem po 6 groszy na Pronku ! Ciekawe czy się kupi po 6 groszy !
  • Re: Do Chłopa z Mazur ? Autor: ~Olinek [77.115.221.*]
    Ja już kilka dni czekam i od 6 zaczne dopiero skupować . Wywaliłem po 8 reszte ze stratą.
  • Re: Do Chłopa z Mazur ? Autor: ~ddddd [77.236.8.*]
    smiesznie jest
  • Re: Do Chłopa z Mazur ? Autor: ~Legolas [213.158.217.*]
    Witaj Chłopie właśnie dzisiaj dokupiłem po 6 groszy Pronoxa zobaczymy czy wytrzyna ten poziom ale jest szansa że właśnie z 6 groszy będzie podbitka spekulacyja! Gratuluje trafnych prognoz ! I mam nadzieje że tak odnośnie Pronka też Ci się spełni w całości! Pozdrawiam
  • Re: Do Chłopa z Mazur ? Autor: ~cierpliwy [164.126.251.*]
    Ludzie przestańcie już wychwalać tego Chłopa z ....., bo zaraz zaczną mu ołtarzyki stawiać !
    Przewidział ,że spodnie kilka spółek........
    przy ogólnych spadkach na szerokim rynku ja mogłem podać co najmniej 20 spółek ,które spadną- może postawili by mi wtedy pomnik ;)
    Powiedział, że Intakus da zarobić i tu też się z nim zgodzę - tylko kiedy ? jak na razie spadki ( tej małej podbitki nie liczę przy takich obrotach).
    Ale ja będę lepszy powiem, że i Pronox da zarobić !
    Przy trwającym od dłuższego czasu trendzie spadkowym na giełdzie nie sztuką jest powiedzieć co spadnie ale co wzrośnie dając zarobić akcjonariuszom !!!
    Więc Chłopie z.... może wykażesz się w tym kierunku !?
  • Re: Do Chłopa z Mazur ? Autor: ~chłop z mazur [217.197.76.*]
    Nic nie stoi na przeszkodzie, abyś się z nami podzielił swoją wiedzą na temat spółek, które, według Ciebie, pójdą w najbliższym czasie do góry. Każda mądra wypowiedź, poparta merytorycznymi argumentami, ucieszy zapewne zaglądających tu Forumowiczów.

Nie moją winą jest to, że akurat wszystko zaczęło spadać. Jak tylko zobaczę jakąś spółkę, na której będzie można zarobić (w moim mniemaniu), napiszę o tym.

Pozdrawiam serdecznie,

chłop z mazur
    Dziękuję za gratulację. Czy się spełni, to nie wiem, ale wydaje mi się, że chyba tak...

Poczekaj do czerwca.
  • Re: Do Chłopa z Mazur ? Autor: ~Legolas [188.147.225.*]
    Oj zaraz wychwalał poprostu mu pogratulowałem! Ostatnim razem przed ostatnią podbitką na 18groszy jak pisałem przy 9 groszach że kumulują i więcej nie powinno spaść ja miałem racje! A teraz mamy w końcu przepowiadane przez Chłopa 6gr choć wielu tak samo i ja nie spodziewało się że tak nisko spadnie to mu poprostu pogratulowaĺem ! Mało tego dokupiłem po 6gr dzisiaj bo stwierdziłem że jak już Chłop trafił że do tylu spadnie to jeszcze mu się sprawdzi że się odbije conajmniej do 8-9groszy! Ja obstawiam że jak będzie podbitka z 6gr to dociągnie do 11-13gr ale jak będzie to czas pokaże!
  • Re: Do Chłopa z Mazur ? Autor: ~pro [217.75.54.*]
    czyżby dziś 5 gr? czuję w kościach że będzie teścik
  • Re: Do Chłopa z Mazur ? Autor: ~olo [88.78.88.*]
    Ale jaja,przeciez oni sami siebie doluja nic z tego nie rozumiem.
  • Re: Do Chłopa z Mazur ? Autor: ~Haha [178.183.135.*]
    A dlaczego macie pretensje do chłopa , czemu nie do malinowego oszusta
  • Re: Do Chłopa z Mazur ? Autor: ~Legolas [83.5.206.*]
    Nikt nie ma pretensji do Chłopa kiedyś mnie bardzo wkurzał jak byłem na ponad 50% stracie na Pronku kurs był na 9gr a on nas jeszcze dobijał że spadnie na 6gr ! A teraz mamy 6gr nawet dzisiaj już była transakcja po 5gr teraz trzeba mieć nadzieje że jak już Chłopu się sprawdziło to 6gr to mu się sprawdzi również że będzie podbitka wkrótce na co najmniej 8-9 gr 1 Ja obstawiam 11-13 gr
  • Re: Do Chłopa z Mazur ? Autor: ~cierpliwy [109.243.212.*]
    Jeśli to prawda ,że walą w rynek darowane akcje, to rzeczywiście im się opłaca puścić je nawet po 4 gr. Aaaa i ktoś to przecież skupuje.
    Ale w końcu ta sprzedaż też się skończy.....nie będzie miał kto sprzedać, małe ilości po stronie sprzedaży, niskie obroty, a wtedy po zastoju z tak niskiego poziomu bardzo łatwo o nawet kilkuset procentowe wybicie kursu.
    Jeśli oczywiście zaczną w końcu czymś handlować i wykazywać zyski !
    ( i nie mam tu na myśli zysków z dodrukowanych akcji ! )
  • Re: Do Chłopa z Mazur ? Autor: ~Legolas [188.147.110.*]
    Spekulacyjna podbitka to tu będzie nawet bez żadnego infa! A każde dobre info może zwiększyć jej zasięg! A tak apropo ciekawe gdzie jest Chłop może kupuje po cichu Pronka a może widzi co tu się dzieje i mu się już nawet pisać nie chce tak jak wielu innym!
    Jestem, jestem. :)))

Kupuję, ale nie po cichu, tylko pomału.. :))) Bo na razie za dużych ilości się nie da skupić... Ale już zacząłem pakowanie do sakiewki...
  • Re: Do Chłopa z Mazur ? Autor: ~PAKO [95.40.249.*]
    Zaczynam się martwić o ciebie. Ładujesz się w coś co niebawem zbankrutuje. Skoro nie prowadzi żadnej działalności ( i nie ma żadnego sensownego pomysłu ) poza drukowaniem akcji to czego można się spodziewać ? Pewnego dnia skończy się alfabet i jelenie do odbioru badziewia.
    Pako, ale ja nie biorę tego pod fundamenty, ale pod szybki zysk rzędu 40-50%.

I nie wchodzę za całą kasę, ale za waciki. :)))

Taka próba moich zdolności AT.

O mnie się nie martw, o mnie się nie martw, ja sobię radę dam... :)))
  • Re: Do Chłopa z Mazur ? Autor: ~PAKO [46.169.130.*]
    Widzisz co narobiłeś tymi wpisami o 6 gr. Już nie chcą wyrzucać po tej cenie skoro ty już kupujesz (albo kupiłeś ). Jeszcze malinowy ci podziękuje,że zatrzymałeś dalszą zwałę :))))
[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.