• żenada szkoda gadać Autor: ~xxx [212.78.214.*]
    oni tylko czekają na takich głupich jak ci to sprzedają po tej cenie nie lepiej było sprzedać po jeden grosz żadnej emisji nie bendzie wykłupiom papier i tyle
  • Re: żenada szkoda gadać Autor: ~mmm [178.37.189.*]
    a jak się obkupią to winda w górę - standard u parówki
  • Re: żenada szkoda gadać Autor: ~sfdgfs [81.168.168.*]
    Kazdy wie że to idioci co teraz sprzedaja masz racje kolego przeciez mooli po 1gr. sprzedawać a teraz to niestety niedac sie sprowokować jak by nikt nie sprzedawał po prawej stronie to papier już by kosztował nawet 5 zl ju teraz.Nie rozumiecie jak nie podacie to oni beda zmuszeni brac po takiej canie jaką my bedziemy im dyktować
  • Re: żenada szkoda gadać Autor: ~xzdgf [81.168.168.*]
    Mam nadzieje że co nie kturzy sie opamiętali i nie bedą podawać z lewej strony, tylko pójdą po rozum do głowy i wkońcu zaczniemy odrabiac straty. NIE MOŻEMY SIĘ PODDAWAĆ TYM KOMBINACJA PANA P............ !!!!!
  • Re: żenada szkoda gadać Autor: ~szkodek [31.62.36.*]
    Dnia 2012-05-11 o godz. 12:49 ~xxx napisał(a):
    > oni tylko czekają na takich głupich jak ci to sprzedają po
    > tej cenie nie lepiej było sprzedać po jeden grosz żadnej
    > emisji nie bendzie wykłupiom papier i tyle
    a moye i tak
  • Re: żenada szkoda gadać Autor: ~KOBRA [37.30.61.*]
    Dla tej spółki jest tylko jedno zdanie DEBILIZM P......... NIE MA GRANIC.
  • Re: żenada szkoda gadać Autor: ~Damian [84.234.13.*]
    Im więcej o tym piszecie tym więcej sprzedawać będą.
  • Re: żenada szkoda gadać Autor: ~fcxfg [78.8.238.*]
    Swięte slowa- jak ktos cos takiego czyta to odrazy rezygnuje bo myśli sobie ,, w guwno nie wchodze. Więcej powsciągliwości inwestorzy!!! więcej optymizmu wiecej zachety.A po drugie nic złego się nie dzieje w spółce ma sie dobrze.Tylko odpowiednie osoby maja swoich naganiaczy którzy obnizaja kurs.
  • Re: żenada szkoda gadać Autor: ~Ala [31.63.185.*]
    znajda się tacy co piszą pierdoły i inni pod wpływem emocji oddaja papier za grosze bo wiadomo ze nawet 1zł to jest za mało by odrobić straty z ostatniej emisji nie wspominając że wcześniej mieli papier od 12gr-30gr, po scalaniu wszyscy jesteśmy mocno w plecy, a przecież papier posiadają duzi udziałowcy i nie sadze że pozwola sobie na takie straty,moje osobiste zdanie jest takie że kurs poleci do góry i to sporo , a to drobne sypanie to też może być prowokacja by inni posypali.Ale to jest tylko moje skromne zdanie.
  • Re: żenada szkoda gadać Autor: ~cvjbb [78.10.125.*]
    Dopieli swego Atlantis wyrównani z naszym śmieciem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: żenada szkoda gadać Autor: ~fdghfxgh [78.10.125.*]
    Skurwesynstwo w Biały dzień!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: żenada szkoda gadać Autor: ~jjjjjjj [78.10.125.*]
    LUDZIE CZY WY ŻESCIE POSZALELI CO WY ROBICIE OPAMIĘTAJCIE SIĘ NA MIŁOSĆ BOSKĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: żenada szkoda gadać Autor: ~Ala [31.63.185.*]
    gdybyśmy się trzymali razem i wycofali zlecenia i ustawili przynajmniej po 2zł to wtedy dało bym im do myślenia , a WY robicie taką szopke,jak chcecie by było dobrze???jeszcze dajcie sie naciągnąć na nową emisje i będzie git
  • Re: żenada szkoda gadać Autor: ~chpiotr [150.254.155.*]
    To co Patrowicz wyprawia na tej spółce to jawna kradzież, najpierw zmniejszenie ilości akcji celem poprawy płynności teraz jak dobrze zrozumiałem z dzisiejszego raportu podwójna emisja - jedna z pp, druga bez. Kto potrafi mi wyjaśnić jakim prawem wypuszcza 8mln akcji po 5gr jezeli cena po scaleniu była 50gr i dla kogo jest ta emisja. Co się stało z pieniędzmi z poprzednich emisji bo były pod konkretną inwestycję a tymczasem są przejadane przez zarząd spółki.
  • Re: żenada szkoda gadać Autor: ~olo [92.73.159.*]
    To co mowi Ala to jest racja wycofajcie wszystkie zlecenia i ustawcie sie co najmniej od 2 zl w gore ja tak zrobilem ,w jednosci sila!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: żenada szkoda gadać Autor: ~chpiotr [150.254.155.*]
    Olo a kto ma to kupić po 2 zł jak po po 33gr nie chcą, spółka nas wydymała ja mam akcje od ponad roku, śledząc informację przez ten rok nic nie zrobili na poprawęsytuacji - przejadają nasz pieniądze i chcą następnych. Żenada.....już nawet nie mam ochotę sił się wkur......
  • Re: żenada szkoda gadać Autor: ~Bambo [195.216.109.*]
    Zrozum człowieku jesteś dawcą kapitału i płacisz za jego rachunki, a on Cię dyma. Mnie dymał ale opamiętałem się na 50 gr i wszystko sprzedałem. Jeśli gdzieś wśród udziałowców widzę to nazwisko to się wystrzegam takiej niby firmy jak ognia. Po tylu latach ta firma powinna mieć już swoje elektrownie wiatrowe. Nie ma wcale. Wnioski po co to jest stworzone nasuwają się same. Już wygląd samej Pani prezes mówi za siebie.
  • Re: żenada szkoda gadać Autor: ~poldi [89.74.253.*]
    po co zbierają jak a miesiąc będzie po 5 gr.
  • Re: żenada szkoda gadać Autor: ~niedoinformowany [46.112.43.*]
    WItam kiedyś kupiłe pare tysięcy akcji tej spółki. Czym się ona zajmuje?? Słyszałem tylko od znajomych, że sprzedaje podobno jakiś wiatr na pola uprawne dla Atlantisu gdzie mają powstać wiatraki?? nie kumam...jeszcze trochę i firmy będę sprzedawały opady deszczu i śniegu...
  • Re: żenada szkoda gadać Autor: ~pipi [89.230.220.*]
    nie bój zutylizujęą wszystkie akcyje
  • Re: żenada szkoda gadać Autor: ~cfgh [78.10.125.*]
    Do ,,ali,,Masz racje tez juz wielokrotnie o tym pisalem żeby wszyscy wycofali zlecenia i ustawili konsekwentnie choćby na 2 zł Troche byśmy odczekali az giełda musiała to puscić.A po drugie przed scalaniem apelowalem żeby podać ich do prokuratury i ne tylko ich ale rownież KPW..KNF to oni sa odpowiedzialni za te przekrety. widocznie siedzi tam cala szajka zlodzieji.
[x]
ATSENERGY 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.