• ktoś tu jeszcze jest? Autor: ~ziomek [195.66.16.*]
    spółka zapomniana przez inwestorów, insider przestał kupować i handel zamarł a zaraz wyniki i kolejne 3 lub 4 bańki do przodu. halo bierzcie ten papier ludzie!!!
  • Re: ktoś tu jeszcze jest? Autor: ~ufo [109.107.24.*]
    ja jeszcze jestem. jutro, a wlasciwie dzisiaj raport ;)
  • Re: ktoś tu jeszcze jest? Autor: ~ziomek [195.66.16.*]
    http://www.gpwinfostrefa.pl/palio/html.run?_Instance=cms_gpw.pap.pl&_PageID=6&_EspiID=284926&_DocID=523005&_Site=ESPI&_CheckSum=903283305
    raport miodzio 3 bańki:) tak jak liczyłem:) coraz lepiej
  • Re: ktoś tu jeszcze jest? Autor: ~kris b [83.21.207.*]
    powiem szczerze ze relpol naprawde ladnie sie rozwija.1 kw.przerosl oczekiwania niejednego-ok.2.8 mln czystego zarobku-to chyba rekord kwartalny w historii spolki.nie jest sztuka duzo miec przychodu ale uzyskiwac ladne marze.widac ze raporty bgz jednak sie mylily.jutro pewnie na zero lub lekki minus.bede w szoku jak przebije 5 zl.pies z kulawa noga sie nie interesuje ta ''zlota kura''.wg mnie powinni jak najszybciej uchwalic buy-back.bez zadnych dywidend.maja sie dalej rozwijac/pozdro
  • Re: ktoś tu jeszcze jest? Autor: ~ziomek [195.66.16.*]
    chyba lepiej jakąś nową linie produkcyjną robić. bo kasy jest dość.
  • Re: ktoś tu jeszcze jest? Autor: ~kris b [83.21.203.*]
    trzeba miec niezle pod kopula aby po tych cenach sprzedawac te akcje.teraz widac ze relpol zostal odmieniony przez prezesa gulke.ktory przyszedl z getinu.od razu widac reke czarneckiego.sa zyski i prawie zero zadluzenia.zadluzenie dlugoterminowe to az pol miliona zl.smiech na sali.polska chora gielda nie patrzy ani na wyniki ani na fundamenty.sobolewski co z niej zrobiles.masz jeszcze tupet brac taka pensje przy tak ostrej bessie
  • Re: ktoś tu jeszcze jest? Autor: ~kris b [83.21.203.*]
    bestia budzi sie ze snu.najlepszy kwartal w historii spolki-2.8 mln zysku netto a euro pow.4.3.a maklery z idm chyba zaspali-biegiem zasypywac popyt poki jeszcze jest.teraz geniusze z idm po ratowaniu dss i abm-solid maja jeszcze ciekawszy pomysl-beda ratowali jago-brawo.sami teraz rozumiecie czemu relpol nie rosnie-ci nieudacznicy sa w akcjonariacie relpola-niestety
  • Re: ktoś tu jeszcze jest? Autor: ~doktor [83.24.22.*]
    Wesoło jest, ładnie to zdławili, myślałem że dziś się nie da, ale jak widać można zrobić z kursem co się chce. Tu Kris powinno być już dawno dwu cyfrowo...
  • Re: ktoś tu jeszcze jest? Autor: ~kk [79.185.173.*]
    Nie tylko "Relpol" tak ustawiają dużo jest takich spółek. Każdy popyt drobnicy są w stanie zgasić ?? DM i BM -y to jeden" gang-mafia",nawet strach wpłacić większej gotówki na rachunek ,bo zaraz sobie przekażą informacje o kimś takim ?? Trzeba wiać z giełdy i nie wracać przez 5-6 lat, niech ten gang powoli rozpadnie się !!!!
  • Re: ktoś tu jeszcze jest? Autor: ~kris b [83.21.212.*]
    jesli relpol bedzie sie tak dalej rozwijal i nie przejadal srodkow na skup czy dywidende a postawil na akwizycje.bo jest naprawde tanio a sam nie ma prawie dlugu-to jest na drodze zostac drugim torunskim apatorem.a ten ma cwk 3.3.na relpolu jestem cierpliwy do bolu i nie wiem ile potrwa ta meczarnia.chyba ze bedzie wezwanie z premia-bo relpol robi sie naprawde zlota kura/pozdro
  • Re: ktoś tu jeszcze jest? Autor: ~doktor [83.24.39.*]
    Zobacz kris co się robi, wczoraj nadludzkim wysiłkiem zdusili cały popyt, dziś już jest po emocjach związanych z wynikami, można tylko wzruszyć ramionami i się przyglądać.
  • Re: ktoś tu jeszcze jest? Autor: ~ziomek [83.3.195.*]
    ale jakim nadludzkim wysiłkiem? przecież nawet nikt ostro nie sypał a te straszaki po 20k to co to jest? przecież gdyby popyt był to by w puch się rozpadały takie "zapory". tą spółką trzeba ludzi zainteresować po prostu, no i miło by było gdyby się odcięło pępowinę z idm bo nazwiska odstraszają chyba
  • Re: ktoś tu jeszcze jest? Autor: ~doktor [83.24.39.*]
    pewno masz rację z tymi ilościami, no i otoczenie też ułatwiło zaduszenie tematu
[x]
RELPOL 0,00% 5,30 2025-09-22 10:35:35
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.