Wie ktoś może? Patrzę na wyniki, bardzo ładny zysk. Kapitalizacja mała, FF mały, co jest? Ktoś udupia by zebrać tanio?
Z chęcią kupiłbym większy pakiet tylko nie wiem czy poczekać jeszcze - spadnie do nominału 50gr? Czytałem, że jakiś skup chcą zrobić - może dlatego zaniżają, hmmm?
Ma ktoś akcje? Interesuje się tą spółką? Mógłby mi w kilku zdaniach odpowiedzieć dlaczego
moze fakt chca wystraszyc ?z reguly wolumenow tu nie ma ale chyba cos sie zaczyna dziac i to nie na kierunek poludniowy a skup ma byc po cenie nie nizszej niz 50gr co nie znaczy ze nie po wyzszej beda brac zalezy ile chca skupic
No generalnie wygląda to imponująco. Nie są to żadne księgowe sztuczki tylko czysty zysk, a w zasadzie jego wzrost o blisko 1000% !!!
Chyba wejdę, bo to może być perła. Czuć na tym papierze jakiegoś grubego co zaniża, a wiadomo czego po takich zagrywkach możemy się spodziewać - wzrosty !!!
spółka bardzo dobra , teraz warto kupować bo ktoś się dobrze bawi i poświęca dość sporo jak na tę spółkę akcji i tak wie że ci co teraz kupią oddadzą mu trochę wyżej , sam tak kupuję i sprzedaję a trochę trzymam bo wierzę w tę spółkę , ktoś buduje w ten sposób wykres , przy wyższych poziomach wcale nie będzie tak łatwo kupić , przy 1zł może być większy obrót a potem zobaczymy , oczywiście sam co jakiś czas kupuję , ale nie namawiam cię do zakupu bo tu jest mała płynność nawet jjak dużo kupisz to i tak będziesz miał kłopot później wyrzucić
Właśnie tak wygląda, że ktoś uwala wywalając akcje taniej niż kupował. W jaki celu? Może chce dojść do jakiegoś poziomu - nie wiem nominał, może niżej z nadzieją, że zniecierpliwieni gracze oddadzą mu i tak większość akcji. No bo co by tłumaczyło takie zagrywki i tak pusty arkusz?
moim zdaniem należy po trochu skupować polowanie na dno jest bez sensu , bo dno może być dotknięte kilkoma akcjami , po drugie jakie to ma znaczenie czy kupisz po 0,50 czy 0,70 skoro kurs dosięgnie okolic 2 zł. i nie jest to gdybanie tylko rozsądna wartość spółki z tym potencjałem , prawda jest taka że więcej akcji tej spółki możesz kupić i sprzedać tylko przy ważniejszych oporach między nimi są niskie obroty a opory są co kilkadziesiąt procent , przy aktualnych poziomach wzmagam aktywność po stronie kupna oczywiście bez szaleństw , na tej spółce jestem od lat kupowałem przy cenie 0,90 i sprzedawalem po 4 , aczkolwiek zdarzało mi się często kupić i sprzedać za wcześnie , ale całościowo jestem zadowolony , ważne że spółka jestem z potencjałem a takie spółki rynek zawsze dostrzega