czy jak tam sie zwiesz
daj głos, napisz że ciągle kupujesz :)
fachowcy pokazali dzisiaj swoją fachowość, na nova też masz ładne tyły ale z tego co wiem na Hefalu jesteś mocno zarobiony :)))))
vulture, no i po co te złośliwości;)
debili tu jest cała masa, nie zdziwil bym się jak by to sam Bartel ze Stachura naganiał na forum:)))))))
aby idioci kupowali od nich to ścierwo.....
nie ma co im wykładać, chyba że "łopatologicznie":)))))
a no i dzisiaj wydali kolejny doskonały komunikat, adrenalina będzie brała udział przy superprodukcji, ale nie powiemy z kim, nie powiemy jakiej, nie powiemy za ile, nie............................................ i tyle, komunikat w stylo nova, tylko i tak chu...j z tego i tak.
a filmem okaże się reklama condomów na nocnym kanale "różowa landrynka":)))) tak jak mieli się łączyć lub kupować spółkę giełdową a kupili........................ globala od bartela za fikcyjne 10 melonów, szkoda słów.
no popatrz, czekałeś na 1 zł a sprzedałeś po 0,20 :)))
idź zarabiaj na hefalu bo tam już od 1 zł uśredniasz
twoja kariera na rynku nie potrwa długo a możliwe że już się skończyła bo zapukał pan z Providenta po zwrot kasy :)))
Dnia 2012-05-10 o godz. 15:24 ~vulture napisał(a):
> no popatrz, czekałeś na 1 zł a sprzedałeś po 0,20 :)))
idź
> zarabiaj na hefalu bo tam już od 1 zł uśredniasz
twoja
> kariera na rynku nie potrwa długo a możliwe że już się
> skończyła bo zapukał pan z Providenta po zwrot kasy :)))
inwestorku?
co u ciebie słychać? czyżby bank upomniał się o kredyt jaki wziąłeś pod kupno akcji nov, fachowców i hefala, na wszystkich spółkach zapewne mocno zarabiasz :)
haha
czyli jednego który dużo krzyczał już mamy z głowy, on już na rynek nie wróci, szczerze mówiąc tego pajaca szybko wyczyścili z kasy, nie spodziweałem się że jest aż tak słaby, a taki był pewny siebie, mam nadzieję że nie szuka drzewa z mocnymi gałęziami, chociaż z drugiej strony po co tacy ludzie na świecie ?