Dnia 2012-05-09 o godz. 16:33 ~Adi1 napisał(a):
> NC INDEX zaraz przebije od góry 40 pkt a ty naganiasz na
> wzrosty na Air?
Jaka jest różnica pomiędzy mną który liczy na wzrosty / a tobą który liczysz jeszcze na spadek ? LOL
Ja już kupiłem w odpowiednich dla mnie cenach a Ty kolego pewnie jeszcze nie albo sprzedałeś może wczoraj !
To nie jest istotne ! Nie jestem takim mitomanem jak JzG który napisał z żalem , że zostało mu jedynie 400K czyli sugerował , że miał wiecej czyli mógł przekroczyć 5%.
Upsss.
Istotne jest to po ile uda mi sie sprzedać , aby zysk był godziwy ;-)
Przy braku jakichkolwiek informacji , jednak bedę się opierał teraz na perspektywicznych fundamentach i AT .
Kolejne info dopiero prawdopodobnie na początku lipca , więc do tego czasu kurs powinien trochę wzrosnąć patrząc na wykres .
Skoro nie jestem mitomanem to na jakiej podstawie sądzisz, że kolejne info na początku lipca? Na giełdzie jest marazm, większość ruchów jest spekulacyjnych. Dlatego nawet przy dobrych informacjach wycena AER wcale nie musi wzrosnąć (nie licząc spekulacyjnych podbitek). Tak naprawdę wszystko poniżej złotówki to jest atrakcyjna cena tylko trzeba się liczyć z czasowym zamrożeniem kapitału i wahaniami kursu.
Dnia 2012-05-10 o godz. 12:50 andrew_ napisał(a):
> Skoro nie jestem mitomanem to na jakiej podstawie sądzisz,
> że kolejne info na początku lipca?
Z tego co pamiętam ma być kolejna transza ok 7 mln . Być moze jakieś kolejne RB odsłoni w miedzy czasie kolejne pozytywy ze Spólki ,ale tego nikt na razie nie wie , więc kurs idzie "swoją drogą" ;-)
Co jeżeli nie będzie wyprzedaży, tylko dzida w drugą stronę? Ja nie wiem co będzie.
Od kilka dni według mnie brakuje chętnych na sprzedaż poniżej pewnego pułapu.
Do raportu coraz mniej czasu (15 czerwiec).
Do rozpoczęcia projektu LGL też coraz mniej (1 lipiec).
Do tego rozstrzygnięcie konkursu AER mniej więcej w tym samie okresie.