Jeśli dobrze pamiętam to ma byc 15 maja.Zakonczone postępowanie układowe powoduje dodatnie przepływy finansowe na koniec 2011 roku a to oznacza że raport za 1 kwartał powinien uwzgledniac spłacone długi i nowe aktywa.Jak dobrze pamiętam to w grudniu kupili firme za 20 mln.zł a aktywa w postaci nieruchomości były warte ok.70 mln.zł więc mnie to daje za 40 groszy na akcje conajmniej ale zobaczymy 15 maja.
miej na uwadze ze czesc juz sprzedali za 20 milionow.... szkoda ze nie ma podstaw na tej spolce by przewidziec ze bedzie dobrze a tylko zyjemy marzeniami i naszymi domysłami... kontaku z akcjonariuszami tu nie ma zadnego chyba ze informuja o wpompowanych akcjach na rynku głowny i tym samym zwiekszajacym sie ff
nie wydaje sie wam dziwne ze nawet 4erergy wszystko upłynniło i została kancelaria z arturem grendysa ?? wszyscy wyrzucaja akcje a nikt nowy nie skupuje duzych pakietow czyli wszystko walą do nas ...mnie to niepokoi :/
Tak naprawdę to nic nie mają. Jeżeli chodzi o komi to podpisali tylko list intencyjny. Poza tym Komi nic nie produkuje. Co do majątku to mają hale produkcyjną w Dobrowie Górniczej wartą około 50mln ale na niej siędzą banki które nie brały udziału w zawieraniu układu. Tak więc Pronox to goło--dupi-e-c.
Dnia 2012-05-07 o godz. 20:55 ~max napisał(a):
> Jeśli dobrze pamiętam to ma byc 15 maja.Zakonczone
> postępowanie układowe powoduje dodatnie przepływy finansowe
> na koniec 2011 roku a to oznacza że raport za 1 kwartał
> powinien uwzgledniac spłacone długi i nowe aktywa.Jak
> dobrze pamiętam to w grudniu kupili firme za 20 mln.zł a
> aktywa w postaci nieruchomości były warte ok.70 mln.zł więc
> mnie to daje za 40 groszy na akcje conajmniej ale zobaczymy
> 15 maja.
Tez tak sądzę, wcześniej mieliśmy komunikaty, ze spółka wykaże spore zyski.