• Zysk na skup akcji Autor: ~Myślący [150.254.174.*]
    Zysk powinien być przeznaczony na skup akcji z giełdy do wartości księgowej 3,9 zł. Termin 2 lata, stopniowy skup z ceną księgową to dobre rozwiązanie, trzeba o to zabiegac na walnym.
  • Re: Zysk na skup akcji Autor: ~karol [83.27.40.*]
    skup akcji to najgorsza opcja chyba ze okresla bardzo krotki termin
    najlepiej jakby wywalili na not.jednolite moze wtedy zatrudniliby animatora
  • Re: Zysk na skup akcji Autor: ~ola [87.205.137.*]
    2 lata temu na walnym wspomionaliśmy ,zero odzewu , zero zainteresowania wszystko i nas akcjonaruszy mają gleboko. Po co kombinować jak można odkupić swoje akcje za 2 pln , wczesniej za nie dostajając 6,3 pln !!!!!!
  • Re: Zysk na skup akcji Autor: ~kris b [83.11.80.*]
    wczoraj dal glos po miesiacach niebytu prezes fasingu bik-pieknie sie pochwalil bo i jest za co.wspomnnial tez o diweloperce .ktora ma prowadzic spolka zalezna moj-grunt juz jest 13 ha w katowicach.przejmujac moj po tych cenach mozna zostac jego wlascicielem plus zaklady.zainteresowani powinni skladac oferty.czas limitowany.serdecznie zapraszamy
  • Re: Zysk na skup akcji Autor: ~kk [79.185.191.*]
    Nie wiem po ile cenią grunty,ale chyba wartość działki (działek) powinna przekraczać znacząco obecną wycenę Moja ::)))) ??? I co na to Sternik i Bloker ,pewnie dalej będzie spychał w dół???
  • Re: Zysk na skup akcji Autor: ~jom [178.180.37.*]
    Dnia 2012-05-11 o godz. 07:43 ~kris b napisał(a):
    > wczoraj dal glos po miesiacach niebytu prezes fasingu
    > bik-pieknie sie pochwalil bo i jest za co.wspomnnial tez o
    > diweloperce .ktora ma prowadzic spolka zalezna moj-grunt
    > juz jest 13 ha w katowicach.przejmujac moj po tych cenach
    > mozna zostac jego wlascicielem plus zaklady.zainteresowani
    > powinni skladac oferty.czas limitowany.serdecznie
    > zapraszamy

czy ty chcesz powiediec ze pakiet Fasingu jest na sprzedaz?..gdzie jest ten wywiad z Bikiem?
  • Re: Zysk na skup akcji Autor: ~kris b [83.11.77.*]
    re-wejdz na watki fasingu-tam pisza co bik zapowiedzial.swoja droga oszukal akcjonariuszy moja bo x czasu temu zapowiedzial jego rozowa przyszlosc i opieke fasingu-efekty widzimy
  • Re: Zysk na skup akcji Autor: ~NEMO [193.150.36.*]
    ,,.swoja droga oszukal akcjonariuszy moja bo x czasu temu zapowiedzial jego rozowa przyszlosc i opieke fasingu-efekty widzimy"

Wszystko jest pod kontrola,akurat fasing nalezy do bardzo nielicznej grupy firm gieldowych ktore maja strategie dlugoterminowa a co najwazniejsze ja realizuja i to z powodzeniem.Teraz jest czas fasingu,na moja tez przyjdzie czas.Pzdr.
  • Re: Zysk na skup akcji Autor: ~Max [31.11.204.*]
    W której dziesięciolatce?
  • Re: Zysk na skup akcji Autor: ~Max [31.11.204.*]
    Rozumiem,że Moj ma niską cenę, ale Fasing przy takim zysku , tylko 25,20 zł to duże nieporozumienie.
[x]
MOJ 1,25% 1,62 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.