Zysk powinien być przeznaczony na skup akcji z giełdy do wartości księgowej 3,9 zł. Termin 2 lata, stopniowy skup z ceną księgową to dobre rozwiązanie, trzeba o to zabiegac na walnym.
2 lata temu na walnym wspomionaliśmy ,zero odzewu , zero zainteresowania wszystko i nas akcjonaruszy mają gleboko. Po co kombinować jak można odkupić swoje akcje za 2 pln , wczesniej za nie dostajając 6,3 pln !!!!!!
wczoraj dal glos po miesiacach niebytu prezes fasingu bik-pieknie sie pochwalil bo i jest za co.wspomnnial tez o diweloperce .ktora ma prowadzic spolka zalezna moj-grunt juz jest 13 ha w katowicach.przejmujac moj po tych cenach mozna zostac jego wlascicielem plus zaklady.zainteresowani powinni skladac oferty.czas limitowany.serdecznie zapraszamy
Nie wiem po ile cenią grunty,ale chyba wartość działki (działek) powinna przekraczać znacząco obecną wycenę Moja ::)))) ??? I co na to Sternik i Bloker ,pewnie dalej będzie spychał w dół???
Dnia 2012-05-11 o godz. 07:43 ~kris b napisał(a):
> wczoraj dal glos po miesiacach niebytu prezes fasingu
> bik-pieknie sie pochwalil bo i jest za co.wspomnnial tez o
> diweloperce .ktora ma prowadzic spolka zalezna moj-grunt
> juz jest 13 ha w katowicach.przejmujac moj po tych cenach
> mozna zostac jego wlascicielem plus zaklady.zainteresowani
> powinni skladac oferty.czas limitowany.serdecznie
> zapraszamy
czy ty chcesz powiediec ze pakiet Fasingu jest na sprzedaz?..gdzie jest ten wywiad z Bikiem?
re-wejdz na watki fasingu-tam pisza co bik zapowiedzial.swoja droga oszukal akcjonariuszy moja bo x czasu temu zapowiedzial jego rozowa przyszlosc i opieke fasingu-efekty widzimy
,,.swoja droga oszukal akcjonariuszy moja bo x czasu temu zapowiedzial jego rozowa przyszlosc i opieke fasingu-efekty widzimy"
Wszystko jest pod kontrola,akurat fasing nalezy do bardzo nielicznej grupy firm gieldowych ktore maja strategie dlugoterminowa a co najwazniejsze ja realizuja i to z powodzeniem.Teraz jest czas fasingu,na moja tez przyjdzie czas.Pzdr.