Wisiec w powietrzu zaraz moga ludzie ktorzy potracili majatki przez tego zlodzieja krolika !!
Ludzie mu zaufali a on po raz kolejny z nich zrobił idiotow i dawcow kapitalu a jego stwierdzenie po raporcie rocznym ze dbac bedzie o dobro akcjonariuszy to juz lisc w twarz z jego strony i oplucie w srodek nosa wszystkim zapakowanym.
właśnie tacy jak ty łatwo dają się ubrać w emisje bo są ślepo zapatrzeni w wykresy zamiast patrzeć ile emisji w rynek idzie i czy w ogóle spółka cokolwiek robi żeby mogła ZARABIAĆ, uważam że większość z was może mieć pretensje wyłącznie do siebie,,,,
kto mówi o pretensjach kolego,wiemy,że spólki solorza,kakosika,króla to czysta spekuła,jestem na pronoxie,midasie,krezusie i wiem,że tu mozna duzo zarobić i tez odwrotnie-kwestia wyboru,ale król zeszmacił pronoxa mocno,wciskając bzdury ludziom,czy daje się ubrać -pewno tak jak większośc.,.to giełda-nigdy nie wiesz czy kupujesz na górce ?czy ta górka to dołek,na giełdę nie ma mądrych,.każdy wie jakie ryzyko ponosi będąc tutaj,pozdrawiam
różnica jest taka że na spółkach Karkosika możesz liczyć na dłuższą zmianę trendu a u króla to możesz liczyć na korekty, i co mnie mocno irytuje to co mówi w studiu ma sie nijak do tego co potem się dzieje ...a porównywanie ceny biotonu do Pronoxu nie ma zupełnie sensu, jedyne co ich łaczy to zamiłowanie do emisji