• Atak na 9gr Autor: ~obserwator [148.81.55.*]
    Czuje to w kościach
  • Re: Atak na 9gr Autor: ~zośka... [95.41.15.*]
    dobrze by było
  • Re: Atak na 9gr Autor: ~Michał [77.253.7.*]
    8 gr zaraz zniknie ?? , możliwe..coś wisi w powietrzu na rzeczy..))
  • Re: Atak na 9gr Autor: ~xyz [46.76.49.*]
    Wisiec w powietrzu zaraz moga ludzie ktorzy potracili majatki przez tego zlodzieja krolika !!
    Ludzie mu zaufali a on po raz kolejny z nich zrobił idiotow i dawcow kapitalu a jego stwierdzenie po raporcie rocznym ze dbac bedzie o dobro akcjonariuszy to juz lisc w twarz z jego strony i oplucie w srodek nosa wszystkim zapakowanym.
  • Re: Atak na 9gr Autor: ~wojtek [164.127.247.*]
    powinni go pogonić razem z pronoxem,a na odchodne dać mu koszyk malin!!!
  • Re: Atak na 9gr Autor: ~xyz [46.76.49.*]
    Kolejna formalnosc ... ktora nie ma wpływu na kurs niesety ... info znajdziecie w dzisiejszym.monitorze sadowym i gospodarczym.
    myślałem,że solo jest mistrzem w robieniu ludzi w balona na akcjach ale król go przebił!nawet bioton wyżej stoi,...
  • Re: Atak na 9gr Autor: ~Hej [77.65.156.*]
    niby dlaczego twierdzisz że bioton stoi wyżej?

właśnie tacy jak ty łatwo dają się ubrać w emisje bo są ślepo zapatrzeni w wykresy zamiast patrzeć ile emisji w rynek idzie i czy w ogóle spółka cokolwiek robi żeby mogła ZARABIAĆ, uważam że większość z was może mieć pretensje wyłącznie do siebie,,,,
    kto mówi o pretensjach kolego,wiemy,że spólki solorza,kakosika,króla to czysta spekuła,jestem na pronoxie,midasie,krezusie i wiem,że tu mozna duzo zarobić i tez odwrotnie-kwestia wyboru,ale król zeszmacił pronoxa mocno,wciskając bzdury ludziom,czy daje się ubrać -pewno tak jak większośc.,.to giełda-nigdy nie wiesz czy kupujesz na górce ?czy ta górka to dołek,na giełdę nie ma mądrych,.każdy wie jakie ryzyko ponosi będąc tutaj,pozdrawiam
    różnica jest taka że na spółkach Karkosika możesz liczyć na dłuższą zmianę trendu a u króla to możesz liczyć na korekty, i co mnie mocno irytuje to co mówi w studiu ma sie nijak do tego co potem się dzieje ...a porównywanie ceny biotonu do Pronoxu nie ma zupełnie sensu, jedyne co ich łaczy to zamiłowanie do emisji
  • Re: Atak na 9gr Autor: ~obserwatore [148.81.55.*]
    Nie gadać ino kupować i akumulować.

Jeżeli będziecie tylko narzekać to żadnego wzrostu nie będzie, lecz odwrotni - osuwanie pod własnym ciężarem !
    nie lubię przepłacać

[x]
REGNON 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.