kobiety nie znają się na giełdzie !!
a ile zapłaciłaś za rekomendacje ????
nic ???? to nic nie jest warta taka rekomendacja ........
ja też mogę dać ci rekomędacje sprzedaj cena docelowa 7 zeta
witam,
co do rzetelnosci rekomendacji BZWBK to proponuje spojrzec na nie tak dawna mine, ktora wypuscili i na ktorej, jak mysle pare osob sie przejechalo, w tym i ja.
mam na mysli ich super rekomendacje dla Sadovaya, cena 6,50 docelowa 10+ ...
poszlo pod 7 i ...
okazalo sie, ze gdy my kupowalismy, ich fundusz Arka sypal papierem i wychodzili z inwestycji. wszystko jest do sprawdzenia. sprawdzccie sobie date rekomendacji, jaki byl kurs, jaki jest teraz, kto ile ma papiera.
na zapytanie dlaczego rekomenduja i spuszczaja papier odpowiedzieli, ze onie wiedza co robia ich fundusze...
i tyle jesli chodzi o BZWBK.
pozdrawiam, wiecej amoniaku!
Nigdy nie wierzcie analom tym bardziej z WBK , a tak na marginesie jak kurs SGR wynosił ok 10 pln to przepowiadałem spadek do 5.00 pln i ........ to nastapiło , także dzisiaj będą ogłoszone wyniki kwartalne , przyzwoite .
Police są mocno niedoszacowane , opór powinień nastąpić przy 12,50 pln natomiast , przełamanie oporu powinno otwierać drogę na wyższe poziomy , nawet powyżej WBK ,
Marysia jest tutaj jako dodatek do amoniaku ........
Pozdrawiam zainteresowanych
.............przemilcze ten fakt , jezeli nie potraficie zrozumiec , ze analityk jest jak kobieta............ jak mówi tak to znaczy NIE!!!!!!!!!!!!!!!
Nie macie kasy, wiedzy i tylko sie wyzywacie, do tego ta nawiedziona Marysia....
Nie jestem sympatykiem Marysi, tylko jezeli akcja majaca wskaznik ceny do zysku w granicach 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie znajduje kupców to raczej nie ma to nic wspolnego z brakiem funduszy, tylko brakiem własciwego myslenia tzw. ,,INWESTORÓW,,
No właśnie miszczu może wytłumaczysz tym amatorom dlaczego nie znajduje kupców? Bo na razie twoja argumentacja jest bardzo rzeczowa - jeżeli się powiedziało "a" to trzeba powiedzieć i "b".
Dla mnie sprawa jest prosta. Obroty na PCE sa niewielkie bo na GPW mamy chroniczny brak kapitału. Podobna sytuacja jest na wielu innych spółkach z bardzo dobrymi wskaźnikami. Dopóki z odsieczą nie przyjdą zagraniczne fundusze dopóty będzie kaszana na całym rynku. Samo PCE oceniam pozytywnie, ale ogólny trend ciężko jest przezwyciężyć.