• CO TAK CIENKOOOOOO? Autor: ~BLACK [89.73.64.*]
    ale dlaczego?
  • Re: CO TAK CIENKOOOOOO? Autor: ~vvv [83.10.243.*]
    dostał baty na fixie....
  • Re: CO TAK CIENKOOOOOO? Autor: ~gtc [164.127.235.*]
    GTC obecnie to bardzo słaba spółka , i słaby kurs , najlepiej tych akcji nie dotykać , ...za kilka lat może wróci do 20 zł albo zbankrutuje ,....
  • Re: CO TAK CIENKOOOOOO? Autor: ~gtc [164.127.235.*]
    Przypomnijmy bo warto:

GTC: Krzysztof Ojczyk, analityk Noble Securities

Osłabienie z ostatnich sesji mieści się w granicach ruchu powrotnego po wybiciu górą z 3-tygodniowego podwójnego dna. Dla tego układu stop loss 6,67 zł (doji z 20 kwietnia). Ewentualna dalsza zwyżka pozwoli na wypełnienie 1,5-miesięcznego układu oRGR (odwrócona głowa z ramionami). Ponownym sygnałem kupna będzie przebicie linii szyi 7,23 zł, a stop zostanie przeniesiony na ten poziom. Potencjał wzrostowy związany z tym układem powinien pozwolić na osiągnięcie luki bessy z 5 marca (8 – 8,3 zł). To wstępny poziom realizacji zysków.

GTC: Tomasz Jerzyk, analityk DM BZ WBK

Moja propozycja do portfela to GTC. Kurs waloru znajduje się w trendzie spadkowym, ale podoba mi się, że kupujący obronili dołek na poziomie 6,01 zł. Obecnie papier sprawia korzystne wrażenie, przynajmniej w perspektywie krótkoterminowej. Zakładam, iż zwyżka będzie kontynuowana powyżej maksimum 7,29 zł, a potencjalnym celem powinien być poziom 8,68 zł, choć też jestem sobie w stanie wyobrazić wzrost do 11,47. Kupowałbym obecnie, po rynkowej cenie, czyli około 7 zł, a zlecenie obronne postawiłbym na 6,65 zł.
  • Re: CO TAK CIENKOOOOOO? Autor: ~smyk77 [80.238.64.*]
    czyli dno pękło i jedziemy na 4 zł?
    popatrzcie jak zwiększyła się LOP dziś na spadku
  • Re: CO TAK CIENKOOOOOO? Autor: ~ix [188.47.238.*]
    Jakie dno po wynikach jazda na 9zl
  • Re: CO TAK CIENKOOOOOO? Autor: ~bielever [85.117.10.*]
    Mam 40 tysięcy, i chcę je dać do WIG20, co mi radzicie - Synthos czy GTC?
  • Re: CO TAK CIENKOOOOOO? Autor: ~Łapa [178.37.171.*]
    Jak w poniedziałek pójdzie do góry gtc, to możesz w to wsadzić siano bo to bedzie znaczyło-spore wzrosty!!!
  • Re: CO TAK CIENKOOOOOO? Autor: ~vvv [83.5.197.*]
    a jak w poniedziałek będzie kiszonka to co chłopina ma począć?
  • Re: CO TAK CIENKOOOOOO? Autor: tedi67 [212.122.223.*]
    Moim zdaniem Tawarisze z FUND... znają cene nowej emisji, może będzie ona niższa od obecnej i wywalają na wyścigi, no i jakby co to za swoje nie grają!!!!!!!!!!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.180.223.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: CO TAK CIENKOOOOOO? Autor: ~Łapa [178.37.171.*]
    Ten wzrost LOP to dobrze czy źle?
[x]
GTC -0,27% 3,65 2025-10-31 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.