• pisalem ze 2 fix nie sluchali BANKRUTA Autor: ~prawda [82.115.65.*]
    GPW: Jago w systemie kursu jednolitego
    02.05. Warszawa (PAP/GPW) - Akcje spółki Jago SA w systemie kursu jednolitego.
    Komunikat
    Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A.
    z dnia 2 maja 2012 roku
    (Główny Rynek GPW)
    Zarząd Giełdy informuje, że w związku z uprawomocnieniem się postanowienia sądu w sprawie zmiany upadłości Firmy Handlowej JAGO S.A. z upadłości układowej na upadłość likwidacyjną, na podstawie § 3 ust. 1 Rozdziału VII Szczegółowych Zasad Obrotu Giełdowego, począwszy od sesji giełdowej w dniu 9 maja 2012 r. akcje ww. spółki, znajdujące się w segmencie Lista Alertów, notowane będą w systemie kursu jednolitego.
    kom zdz/
  • Re: pisalem ze 2 fix nie sluchali BANKRUTA Autor: ~555 [81.190.251.*]
    Dla mnie to nowe doświadczenie, kupiłem wczoraj, jak zapowiadałem, teraz czekam na zmianę decyzji sądu na układ, powrót notowań ciągłych no i sowity zarobek.
    Czy tak będzie - nie wiem, ale jest ryzyko, jest zabawa, trochę trywialne, ale prawdziwe.

Pozdr. :)))
  • Re: pisalem ze 2 fix nie sluchali BANKRUTA Autor: ~555 [81.190.251.*]
    No to zarząd podniósł mnie na duchu...:)))

http://gielda.onet.pl/jago-informacja-zarzadu-w-zwiazku-ze-zmiana-system,18726,136374,1,komunikaty-detal
  • Re: pisalem ze 2 fix nie sluchali BANKRUTA Autor: ~max [83.28.12.*]
    Dobry jestes skoro kupiłes teraz papier licząc na układ.A układ mój drogi jak dobrze pójdzie to dopiero w przyszłym roku a papier to jeszcze dużo tanszy będzie.
[x]
JAGO -66,67% 0,01 2012-10-24 15:27:14
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.