Nowe umowy plus przejecia spolek greckich, takie sa spekulacje, mam nadzieje ze pamietacie rajd z 13gr na 30gr okolo 2mce do tylu, to byla zbiorka pod nowe perspektywy dla spolki, warto miec papier, bo czuje ze szykuje sie rajdzik i to niemaly!
Ciekawe tylko co uradzili w kwestii zablokowanego pakietu akcji Serenity, który musi zostać wprowadzony do obrotu. Są w ogóle jakieś informacje z NWZA Serenity?
mogłoby to wreszcie ruszyć ale potrzebne są tu jakieś poważniejsze zakupy tak aby jednym zleceniem sprzątać z kilku półek a później reszta się przyłączy
ja też już jestem wystarczająco zapakowany, dużo kupowałem od 0,14 do 0,17 przy obecnych poziomach już "zarabiam". pierwsze zakupy robiłem przy poziomach ponad 0,60, było to w maju ubiegłego roku. może będzie powtórka a wtedy to hoho
Tom nie wklejaj tu bzdetów z biznesradaru bo głupszej strony jeszcze nie widziałem
tam wszystko co rosnie jest na zielono i wszystko co spada jest na czerwono
jak bedziesz sie na tym opierał to prędko nie zarobisz
Tak tylko dodałem. Jeśli chodzi o analizę techniczną to jestem zdania że to wróżenie z fusów (sprawdza się jak się patrzy wstecz). Dla mnie liczą się fundamenty. Pozdrawiam.
Dnia 2012-05-29 o godz. 15:51 ~Balticon napisał(a):
> spolka nie zaskoczy wynikami chociaz byly one duzo lepsze
> od spodziewanych, nowe kontrakty beda gigantycznie
> zaskakujace
strach się bać tych nowych kontraktów, im będą lepsze tym gorzej dla kursu tego śmiecia
Największym problemem NC jest płynność - przybywają nowe spółki a płynność całego NC spada - obraz nędzy i rozpaczy...
Co do Balticonu to brakuje sternika. Zwyżka będzie jak ktoś się pojawi i przemieli trochę papieru. Zastanawiam się co będzie z tymi akcjami SERENITY. Z tego co się orientuję to Balticon postawił warunek - akcje miały być przydzielone do 28 czerwca 2012 r.
Koniec czerwca powinniśmy zaobserwować zwiększone obroty na NC. Wszystko powinno pójść w dobrym kierunku po wyborach 17 czerwca w Grecji. Moje zdanie jest takie:
- Grecy pozostaną w strefie euro
- ruszą indeksy małych i średnich spółek wraz z nimi NC