Co za brednie piszesz, skoro było postanowienie sądu a zarzad go nie zaskarzył to musiało się uprawomocnić. To chyba normalne.
Teraz musza zrobic cos aby sąd wrocil do postepowania ukladowego i tyle.
brednie hahah ile jestes na GPW człowieku ??? znasz ta firme chyba nie t zrozum to ze mieli czas i napisac zazalenie ale nie napisali nie dlugo dostaniesz info ze spolka idzie na 2 fix a pozniej widomo = TORA Swarzędz Krosno Techmex losy podzieła
Dnia 2012-05-01 o godz. 11:07 ~lapi napisał(a):
> Trup nawet nie zlozyli zazalenia bo by wyszly walki
> jekie robili procedura 2 fixy
pajacu żałosny, zażalenie można pisać po uprawomocnieniu!
ale po co pisać, przecież już wszystko jasne!
sorry, że nie zdążyłeś kupić, może Ci się uda w poniedziałek, po 45 gr., bo wcześniej nie ma nawet opcji
ale ta prawda toczy pianę - jako namaszczony przez nią leszcz jutro wezmę parę tysięcy, oczywiście, jeśli uda mi się przed widłami, górnymi, droga prawdo, górnymi. Możesz wtedy dalej toczyć pianę, że to podpucha, masz do tego prawo, ja do zakupów według mojej woli, gdyż uważam, że większe ryzyko równa się większym zyskom.
Strata 10 tysięcy złotych nie będzie dla mnie tragedią, zysk w ciągu roku 90 kawałków będzie miłą niespodzianką. :)))
NIEBRZYDOWSKI OGOLIŁ SPÓŁKĘ ZE WSZYSTKIEGO ............
AKTYWA SĄ WIRTUALNE === A STRATA TO 70 MLN .........
JAK ONI TO ZROBILI ............ZLODZIEJE ?????????
jedno jest pewne...bedzie tu olbrzymia jazda na tej spólce ...i na nic krzyki róznych pieniaczy że to juz konieć ...JAZDA ..to zarobek ..po to sie jest na giełdzie :)
Daj se spokój z naganianiem czlowieku narazie to bankrut i tyle.Jak sędzia zmieni na układową to wtedy można pomyślec a narazie to stąpacie po cienkim lodzie.