myślę że nie o chytrość tu chodziło, przy obligacjach temat też byłby opłacalny, ale zawsze mogliby się podłożyć pod "działanie na szkodę spółki", że wzięli droższy produkt finansowy niż można było
Nie do końca się z Tobą zgodzę. Nie można by podciągniąć obligacji pod działanie na szkodę spółki ponieważ WZA upoważniło zarząd do obligacji. Wieć nie jest to wytłumaczenie. Dobrze wiem, że chodziło o to że obligacje są droższe.
może warto mu takową podesłać.
odkąd działa (lipiec 2011) "paragraf Krauzego" to zarządy srają w gacie przed akcjonariuszami, mając 1 akcję za 5 gr można zarząd sponiewierać w sądach.
Wszyscy pisża o żwirowni a tu bez niej nic się nie dzieje od roku,kurs ugrzązł.
Upchali makulaturę w rynek i tyle...jak by nie temat żwiru to już dawno 2 gr by tu było.
Pozwólcie Państwo iż tak niesmiało zapytam. Dziś kupujemy czy sprzedajemy bo to jest zaszdnicza różnica. Np; ja chcę sprzedać po 0,28 i nie widzę innej opcji. A CO O TYM POWIEDZASzanowni forumowicze./
Wszyscy ino żwir i żwir tak jak by on tylko istniał.
Żwir przykrył oczy ,tu bez żwiru kurs ani drgnie ,tylko nie piszcie że dobre fundamenty.
Upchali papier w rynek i tyle, po co oni w ogóle na giełdę wchodzili.
Dnia 2012-05-07 o godz. 07:36 ~bolek napisał(a):
> niewiele nowego, ja na miejscu właściciela też bym się
> upierał na całą kwotę od razu albo przynajmniej na 70-80%
bolek ok ale to bank rozdaje karty tak to moze nie warto sie upierać ? moze 50/50 a po koncesji reszte chyba ze maja własciciel i spólka prezes mocne karty, atuty
a szczerze przy sprzyjajacych wiatrach to da rade w maju? według Ciebie
I tak z miesiąca na miesiąca piszecie da radę w marcu,da radę w kwietniu, da radę w 2013.
Coś tu jest nie tak, dlaczego bez żwirowni nikt tego nie rusza.
Jak na razie to po woli wyskakują luzie po 5.